Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

epicaturi

solutia naturala impotriva caderii parului - picaturi varga
by

alin alin

on 7 May 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of epicaturi

Produsul completează intensiv vitaminele şi substanţele minerale vitale pentru menţinerea sănătoasă a părului, a căror lipsă cu timpul cauzează rărirea şi căderea lui.
Conţine în general 200 de plante nutritive diferite, active biologic, care în concentrate mari, cu ajutorul vaselor capilare, sunt absorbite direct în rădăcina părului.
Produsul, în scurt timp, restabileste hrănirea sănătoasă a părului, prevenând căderea timpurie .
După naştere şi în perioada menopauzei protejează impotriva căderii părului, la bărbaţi se poate aplica cu rezultate benefice la prevenirea căderii părului din cauze hormonale. Este recomandat in special in cazul tratamentelor kemoterapeutice deoarece ajută la creşterea sănătoasă rapidă a părului.
Pentru oprirea completă a căderii părului, indiferent de cauză, e nevoie de folosirea zilnică a produsului timp de 2-8 săptămâni. In cazul folosirii de mai multe ori ,zilnic ,activează rădăcinile părului incă viabile, astfel favorizând regenerarea lui.
Picături împotriva căderii părului Picături de urzică Picături împotriva căderii părului
Picături întăritoare pentru păr
Picături de urzică
Spray pentru picioare Plantele medicinale cu efect natural care se găsesc în produs sunt capabile să stopeze pentru o vreme indelungată bacteriile şi microbii care cauzează mirosul neplăcut al picioarelor.
După folosire utilizatorul scapă de mirosul supărător al picioarelor.Timp de o săptămână e recomandat folosirea zilnică a produsului, apoi e de ajuns folosirea o dată pe săptămână. În cazul solicitării accentuate ( de pl. folosirea constantă a ciorapilor de naylon, a pantofilor fără aerisire corespunzătoare…) depinzând de înclinarea individuală, e nevoie de folosirea de două ori pe săptămână a produsului.
Extrasul special al plantelor medicinale nu acoperă mirosul, ci impiedică pentru mult timp aparoşia lui. Nu reduce doar crăparea si uscarea pielii, ci redresează spectaculos calitatea pielii picioarelor şi a tălpii.
Folosirea produsului opreşte pentru totdeauna mirosul neplăcut al picioarelor, dând siguranţă şi confort, scăpându-ne de situaţiile penibile.

Spray pentru picioare Produsele noastre Picături întăritoare pentru păr Plantele nutritive ale produsului hrănesc firele de păr, in acelasi timp protejează de efectele dăunătoare al mediului.
Efectul întăritor al produsului este proeminent.
Deja după câteva săptămâni firele de păr devin mai strălucitoare, mai rezistente, mai elastice, dă ţinută părului şi opreşte despicarea vârfurilor.
Plantele medicinale care se află în produs au un efect terapeutic natural asupra părului. Sunt izvoare de vitamine deosebite, totodată conţin nenumărate elemente constructive, substanţe minerale si aminoacide, care îmbunătăţesc în mare măsura procesul de vindecare proprie al părului.
Plantele nutritive ale produsului hrănesc firele de păr, in acelasi timp protejează de efectele dăunătoare al mediului.
E un concentrat din frunzele si rădăcina urzicii. Efectele naturale ale urzicii ajută la restabilirea sănătăţii părului.
Exrasul de urzică, datorită multor efecte benefice este folosit eficient si frecvent de secole, la îmbunătăţirea părului epuizat, din cauza diferitelor boli.
„Picăturile de urzică Varga” în concentrate mari conţin acele vitamine si substanţe minerale, care ajută la restabilirea sănătăţii părului fără strălucire, aspru, epuizat, cauzate de diferitele efecte negative de păr.
Contact: BUCURESTI: COVALIU ADRIANA : 0749 855067
STANCA ALIN : 0743 915064
mail : epicaturi@gmail.com RM VALCEA: STANCA EMILIA : 0742 406405 / 0731 904446
mail : epicaturi@gmail.com
Full transcript