Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

L'utilització del PC

No description
by

PALOMITA Azucar Moreno

on 16 June 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of L'utilització del PC

Com comprimir un fitxer?
Com descomprimir un fitxer?

Per descomprimir un fitxer .ZIP podeu fer-ho des de l'Explorador de Windows. Feu doble clic damunt el nom del fitxer i s'obrirà el programa WinZip. A la finestra se us mostrarà el contingut del fitxer comprimit. Sols heu de fer clic i arrossegar amb el ratolí el fitxer que veieu dins aquesta finestra i deixar-lo caure en la carpeta del vostre ordinador que desitgeu. Es descomprimirà automàticament.
.
Com instalar programas?
Com baixar programes?
Has de clicar sobre l'enllaç de descàrrega del programa que vols descarregar-te, esperar a que es copi al nostre ordinador i instal·lar-lo.
Com canviar la resolució de la pantalla?
La resolució que s'utilitzi dependerà de les resolucions compatibles amb el monitor.Els monitors LCD, també anomenats pantallas planas, i les pantalles planes de equips portàtils normalment admiteixen resolucions més grani funcionen millor.
La manera més ràpida i senzilla de comprimir un fitxer és des de l’Explorador de Windows. Accediu a l’Explorador des del menú Inici | Programes | Explorador de Windows i localitzeu la carpeta on heu desat el fitxer que voleu comprimir. Feu un clic amb el botó de la dreta del ratolí damunt el nom del fitxer i trieu l’opció Add to (nom del fitxer).zip. Com veieu, el programa us ofereix per defecte el mateix nom que té el fitxer, però amb l’extensió .ZIP. Apareixerà la caràtula del programa i haureu de prémer el botó Aceptar. El fitxer comprimit es crearà de forma automàtica.
Portables
Trial
Com desintal·lar programes?
Shareware
Lùtilització del PC
Freeware


El programari gratuït sol incloure una llicència d'ús, que permet que se'l redistribueixi, però amb algunes restriccions com la prohibició de modificar l'aplicació o vendre-la, o l'obligació de retre comptes del seu autor. També es pot desautoritzar l'ús amb fins comercials o per una entitat governamental.

Alguns desenvolupadors publiquen versions de programari gratuït dels seus productes per obtenir usuaris que puguin estar disposats a pagar per una versió més completa, o perquè és una edició obsoleta. D'altres ho fan perquè no consideren que aquest programa pugui generar un guany econòmic, o perquè creuen en el valor d'oferir una cosa gratis. Contràriament al que hom creu, els programes de programari lliure no són pas necessàriament gratuïts.


Es denomina shareware a una modalitat de distribució de programari, en la qual l'usuari pot avaluar de forma gratuïta el producte, però amb limitacions el temps d'ús o amb restriccions en les capaciats final.
Quan vulgem treure un programa del nostre PC.
Prenem en inici/ tauler de control i busquem la icona Programes i Caracteristiques.
Que son elsm fitxer temporals?
Un fitxer temporal d'Internet és una tipu de fitxer informàtic que es guarda a la carpeta de fitxers de sistema temporals d'Internet. Aquesta carpeta s'utilitza com a memòria per a les pàgines web visitades per l'usuari d'Internet. Això permet al navegador web trobar de forma més ràpida les pàgines visitades anteriorment quan es desitja visitar-les una altra vegada.

La forma d' afegir un programa depèn de la ubicació dels seus arxius d'instal·lació. Generalment , els programes s'instal·len des d'un CD o DVD , des d'Internet o des d'una xarxa . Si voleu desinstal·lar un programa ja instal·lat en l'equip o fer canvis en un programa ja instal·lat a l' equip , vegeu Desinstal o canviar un programa
Tenir i usar una còpia de qualsevol versió de Windows en una memòria flash o en un disc dur extern USB , per arrencar des del dispositiu qualsevol ordinador o Laptop on es connecti. Crear amb WinToUSB un sistema operatiu completament portable, com fer-ho amb tots els passos
Trial és un mitjà de distribució de programari com el de demostració i shareware , però per temps limitat. Pot tenir funcions limitades o no, el fet notable d'aquest tipus de distribució és que deixi de funcionar després d'un temps determinat (generalment 15 dies a 3 mesos), està desbloquejat després d'aquest temps amb alguna clau d'autenticació emès pel fabricant després del pagament és reconegut.
Per obrir la resolució de la pantalla, fes clic en el butó d'inici, després en el Panel de control i, a continuació, en Aperença i personalització , fes clic ern Ajustar resolució de pantalla.

Pas 1
Fes clic en la llista de desplegable situada just a Resolució , desplacet el control deslliçant a la relució que desitgi i fes clic en aplicar
Pas 2
Pas 3
Fes clic en Conservar per utilitzar la nova resolució o en Revertir per tornar a la resolució anterior.
Full transcript