Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Michael Jackson

No description
by

Saray Guay

on 15 June 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Michael Jackson

HISTÒRIA
Michael Joseph Jackson (Gary, Indiana, 29 d'agost de 1958 - Los Angeles, 25 de juny de 2009) fou un cantant, compositor, intèrpret, ballarí i músic en general de música pop estatunidenc, així com filantrop. Conegut com el «rei del pop», les seves contribucions a la música, el ball i la moda, a més a més de la seva coneguda vida pública, en feren una figura destacada de la cultura popular durant pràcticament quatre dècades.
FAMILIA JACKSON

Jackson ja formava part del món musical, perquè havia format part de diferents grups musicals, però tots havien estat un fracàs. Per això, va decidir crear-ne un amb els seus fills i d'aquí sorgiren The Jackson Five. En un principi, Michael no formava part del grup, però gràcies a un petit incident en què el seu pare el va sentir cantar mentre actuava per a la seva mare, es va convertir en el cantant i el personatge principal del grup quan només tenia cinc anys. Els nois de Gary van guanyar un concurs que tenia de premi fer de teloners de Bobby Taylor & The Vancouvers, Bobby trucà a Berry Gordy, que va accedir a fer-los una prova de so. Després de treballar alguns mesos en diferents clubs i bars d'espectacle, van aconseguir l'èxit a finals dels anys 60 gràcies a Berry Gordy, propietari del segell Motown Records i especialitzat en artistes afroamericans, amb qui van signar un contracte el març de 1969.
EL REI DEL POP
Un dels grans secrets desvetllats pel llibre és que Jackson es va sotmetre a nombroses operacions estètiques i de canvi de color de pell perquè no volia semblar-se a seu pare. «Frank em va dir que Michael li havia comentat que havia de operar-ja que no suporta veure la cara del seu pare cada vegada que es mirava al mirall. Frank li va dir que deixés d'operar-se perquè cada vegada era més complicat per als fans reconèixer », comenta l'autor. Que afegeix: «Jackson li va dir a Frank que havia de esborrar aquesta imatge de la seva cara, que havia de eliminar-la, que encara veia a Joseph quan es mirava al mirall i que havia de llevar-se aquesta imatge de la cara».


PORQUE ES VA OPERAR?
Va morir el 25 de juny de 2009 a Los Angeles (Estats Units), a l'edat de 50 anys, a causa d'una aturada cardíaca. El metge personal contractat per AEG amb motiu dels concerts anunciats per Londres, el cardiòleg Conrad Murray, li va sobreadministrar propofol (junt amb altres tranquil·litzants, ansiolítics i antidepresius). S'ha demostrat que aquest metge li va fer una reanimació cardiopulmonar (RCP) al llit, cosa totalment desaconsellada, ja que sempre s'ha d'aplicar sota un medi dur per mantenir la caixa toràcica recta. El metge va fer venir el fill Prince Michael i la filla Paris, que van veure com moria el seu pare. El metge no tenia cap mesurador de control del cor i d'oxigen, tot i que li administrava un anestèsic per dormir, una aberració. El mes de novembre de 2011, el metge fou declarat culpable d'homicidi involuntari.
COM VA MORIR?
1.THRILLER
2.BAD
3.THEY DON'T CARE ABOUT US
Michael Jackson
Katherine Esther Scruse, más conocida como Katherine Jackson, nacida el 4 de mayo de 1930, es la matriarca de la familia.
Joseph Walter Jackson, más conocido como Joe Jackson, nacido el 26 de julio de 1928, es el patriarca de la familia.
GERMANS
Els Jackson són una família nord-americana coneguda per la seva gran contribució a la música, inicialment per la formació The Jackson 5 i a partir dels anys vuitanta per les reeixides carreres solistes de Michael Jackson i Janet Jackson.
LES CANÇONS QUE MES M'AGRADAN
Full transcript