Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Prefix "sub~" Practice Quiz

Practice Quiz for "sub~" words.
by

Zong Heng

on 12 January 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Prefix "sub~" Practice Quiz

1) The train underground is called ____.

A) subirrigation
B) subway
C) subfreezing
D) flying train
2) In the artic, the temperatues are ____ throughtout the year.

A) submerged
B) subconscious
C) subdued
D) subfreezing
4: When you are walking around smiling because you're happy, it is this type of activity.

A) subcutaneous
B) subdued
C) subconsious
D) subject
3: The captain told his ____ what they needed to do to accomplish their goals.

A) subordinates
B) submarines
C) subway
D) subsoldiers
Prefix "sub~" Quiz
5: The splinter on my hand can not be removed because it is _____.

A) subfreezing
B) subject
C) subirrigation
D) subcutaneous
Instructions:
Please take out a piece of paper and a pen/pencil. Write down what you think the answer will be. Answers will be shown at the end!
Answers:
1: B
2: D
3: A
4: C
5: D
6: B
7: A
8: C
9: B
10: D
11: C
12: D

WHEN YOU STUDY THE WORDS FOR THE TEST, YOU DON'T NEED LUCK. ALL YOU NEED IS YOUR SMARTNESS!
6: The toddler loves to ____ his toy boat in the bathtub.

A) subfreezing
B) submerge
C) submarine
D) subconscious
7: The farmer uses a ____ system to water his carrots.

A) subirrigation
B) submarine
C) subway
D) subordinate
8: The colonists were ____ to the rule of King George the 3rd.

A) subconscious
B) subdued
C) subjected
D) submerged
9: We tried to subdue our excitement when we found out what the surprise was. We were trying to do what?

A) make the surprise known
B) hide our excitement
C) being even more excited
D) show our excitement
10: A water vessel that goes deep into the ocean is called __________.

A) subway
B) subirrigation
C) subcutaneous
D) submarine
11: I don't have to do what you say because you are my _____.

A. subdue
B. subconscious
C. subordinate
D. submerge
12. The prefix sub means ____.

A. one
B. subway
C. many
D. under
Full transcript