Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

violetta

No description
by

sahrah laib

on 31 January 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of violetta

violetta&jessie

Violette,herman,anggie
Andreas,Maxim
Loeka,Bruno
Jade,videoclip
Thomas,Camilla,Leon
Francisa,Lucinda,Nadia
En Mi Mundo,
Te Creo
Somas Mos,Hurricane,Voy Por Ti
violetta
Herman
Anggie
thomas
camilla
Leon
Francisca
Lucinda
Nadia
Andreas
Maxim
Loeca
Bruno
Jade
videoclip van violetta
En Mi Mundo
Te Creo
Somas Mos
hurricane
voy por ti
Violetta is een vrolijk en levenslustig meisje, maar ze is ook een eenling met een overbezorgde vader. Hoewel ze er zelf nog steeds niet echt van overtuigd is, heeft ze een unieke, van haar moeder geërfde stem. Van haar vader heeft ze de liefde voor boeken en een bovenmatig IQ. Violetta is spontaan en oprecht, met het hart op de tong. Ze probeert op haar manier een plekje te veroveren in de wereld.
Wanneer ze terugkeert naar Buenos Aires, neemt ze privé-pianolessen bij 'Studio 21', een uitermate prestigieuze muziekschool. Daar ontdekt ze een nieuwe wereld die haar naar haar eigen bestemming en het verhaal van haar verleden leidt. Aanvankelijk vinden Violetta's vrienden haar timide, maar ze komen er al snel achter hoe ze echt is.
De vader van Violetta. Hij is een briljante ingenieur met een internationaal opererend bouwbedrijf dat grote openbare en particuliere bouwprojecten tot een goed einde brengt. Hij is intelligent en streng. Sinds de dood van zijn vrouw is hij overbezorgd als het om zijn dochter gaat, maar achter zijn starheid gaat een groot hart schuil.

Herman heeft een vriendin die Jade heet. Hij vindt dat zij een goede invloed heeft op zijn dochter. Maar op het moment dat Angie, de nieuwe gouvernante voor Violetta, op het toneel verschijnt, raakt hij in de war en wordt hij - hoewel hij dat niet wil toegeven - verliefd op haar.
Angie is spontaan, grappig, charismatisch, dol op muziek en kunst... ze is een vrije geest die straalt waar ze ook gaat of staat. Ze is de zus van de overleden vrouw van Herman, maar Violetta weet niet dat Angie haar tante is. Na de dood van Violetta's moeder heeft Angie verschillende keren geprobeerd om in contact te komen met haar nichtje. Op het moment dat Violetta terugkeert naar Buenos Aires, neemt Angie de rol aan van gouvernante, zodat ze in haar buurt kan zijn.
Angie is daarnaast zanglerares en begeleidt Violetta achter de rug van Herman om bij de ontwikkeling van haar zangtalent bij 'Studio 21'. Angie verdedigt haar nichtje door dik en dun, maar zal nooit toegeven dat ze Herman aantrekkelijk vindt.

Hij is aantrekkelijk, bescheiden, vol zelfvertrouwen en soms een beetje terughoudend. Hij speelt gitaar en zingt, en zijn persoonlijkheid weerklinkt in zijn liedjes. Hij volgt de opleiding bij 'Studio 21' met een beurs van professor Beto, die hem inhuurt als assistent. Hij werd in Spanje geboren, maar verhuisde met zijn moeder naar Buenos Aires om voor zijn oma te zorgen.

Tomas wordt verliefd op Violetta, ondanks de inspanningen van Herman om zijn dochter uit de buurt van verliefde jongens te houden. Leon is zijn belangrijkste rivaal op liefdesgebied.
Ze is grappig, spontaan en heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Ze vecht voor haar overtuigingen en doet alles voor haar vrienden.

Ze is dikke vriendinnen met Maxim en Francisca, en droomt over een toekomst als succesvolle zangeres.

Ze heeft veel talent, maar ze weet ook dat ze de vereiste artistieke rijpheid nog niet heeft bereikt om een echte ster te worden.
Hij is arrogant, verwaand en helemaal vol van zichzelf, maar heeft ook een goed hart. Hij kan wel erg gemeen uit de hoek komen als hij samen is met Lucinda. Anders dan Tomas komt hij uit een rijke familie en heeft hij nooit hoeven werken voor zijn geld. Leon volgt een opleiding bij 'Studio 21' en is een artistieke belofte.

In het begin wil hij Violetta's hart veroveren om wraak te nemen op Tomas, omdat zijn vriendin Lucinda zich tot hem voelt aangetrokken. Vervolgens wordt hij tegen zijn zin in verliefd op Violetta. Hoewel hij normaal gesproken omgaat met de 'coole' gasten van Studio, is Leon een eerlijke jongen.
Ze is slim, onzelfzuchtig en een goede vriendin. Ze weet dat haar familie krom moet liggen om haar naar 'Studio 21' te laten gaan. Ze werd geboren in Italië, net als haar broer Loeca die het familiebedrijf de 'Restó Bar' leidt.

Ze is verliefd op Tomas, maar hij ziet haar alleen als goede vriendin. In het begin is ze jaloers op Violetta, maar uiteindelijk worden ze beste vriendinnen. Francisca volgt ook een opleiding bij 'Studio 21', waar ze bevriend raakt met Camilla en Maxim.
Lucinda is afkomstig uit een goede familie. Ze is het coole en charmante meisje van 'Studio 21' en daarmee de perfecte vriendin voor Leon. Ze is een behoorlijke diva. Ze kan liegen, bedriegen, superarrogant zijn en ze krijgt altijd wat ze wil. Ze is geobsedeerd door haar imago en wil altijd in het middelpunt van de belangstelling staan.

Hoewel Tomas en zij als dag en nacht verschillen, voelt ze zich tot hem aangetrokken. Tomas negeert haar omdat hij verliefd is op Violetta, waardoor Lucinda geobsedeerd en jaloers raakt. Ze ziet een vijand in Violetta, omdat die haar met haar talent en natuurlijke schoonheid volledig overvleugelt. Zoals het een echte gemenerik betaamt, heeft ze een volgeling: Nadia.
De rechterhand van Lucinda, al lijkt ze soms meer op een huisdier dan op een mens. Nadia is mooi, maar niet verpletterend mooi. Ze leeft voor de mode en kijkt neer op de andere studenten. Diep van binnen is ze een erg onzeker meisje dat denkt dat ze alleen succesvol kan zijn als ze bij de 'coole' studenten hoort.

Ze kan goed dansen en zingen, maar Lucinda gunt haar absoluut geen plek in de schijnwerpers. Nadia weet dat Lucinda haar zou kunnen verraden om er zelf beter van te worden, maar zou dat zelf nooit doen. Toch blijft ze aan Lucinda plakken, omdat ze gelooft dat ze in haar buurt zal kunnen uitgroeien tot een diva.
Leons steun en toeverlaat, en beste vriend. Hij is onhandig en een beetje een warhoofd, maar hij is wel doortastend in alles wat hij doet.

Hij moet soms dingen twee keer horen, maar hij is enorm betrouwbaar. Andreas heeft een goed hart en is voor de muziek geboren
Hij is de beste danser bij 'Studio 21' en zijn favoriete stijl is streetdance.
Hij is grappig, creatief, gevat en dromerig, en is ervan overtuigd dat muziek zijn toekomst is. Hij is ook toetsenist en maakt baslijntjes op de computer. Hij heeft de ambitie om een eigen album op te nemen.

Camilla is zijn beste vriendin. Ze hebben dezelfde muzieksmaak en hebben een gezamenlijke afkeer van Lucinda, Leon en de 'coole' kliek. Hij wordt snel verliefd, maar is niet erg gelukkig in de liefde. Hij raakt vaak in de problemen tijdens zijn pogingen om een meisje voor zich te winnen.
Bruno is intelligent en een tikje wild, en lijkt in zijn eigen wereldje te leven! Hij is een fantastische popping- en hiphopdanser.

Zijn uiterlijk en accent verraden dat hij uit het buitenland komt, maar hij geeft niet prijs waar hij precies vandaan komt. Hij spreekt diverse talen en als hij zenuwachtig is omdat hij een oogje heeft op een meisje, begint hij Russisch of Oekraiens te praten. Hij heeft voor elke gelegenheid wel een vaderlands gezegde of advies en hij staat altijd klaar voor zijn vrienden.
De broer van Francisca en manager van de 'Restó Bar', de bar naast 'Studio 21' en de plek waar de studenten normaal gesproken chillen. Door zijn sterke persoonlijkheid en zijn boomlange verschijning van 2 meter denkt iedereen dat Loeca een opvliegend karakter heeft, maar langzamerhand komen ze erachter dat hij uit het goede hout is gesneden.
Loeca is extreem ambitieus en weet dat hij kan profiteren van het talent van de studenten van 'Studio 21' om klanten te trekken. Hij transformeert zijn restaurant tot 'Restó Band' om er live optredens te kunnen organiseren en er ook zelf op te treden. Naast het familiebedrijf runnen is het namelijk Loeca's grootste droom om artiest te worden, net als zijn zus.
De vriendin van Herman. Ze is oppervlakkig en geobsedeerd door haar imago. Ze probeert verleidelijk te zijn, is jaloers, egocentrisch en manipulatief. Ze is tegelijkertijd ook heel direct, waardoor ze grappig overkomt en daarmee een charmant brutaaltje is.
Jade komt uit een extreem rijke familie. Ze heeft nog nooit in haar leven hoeven werken, tot het moment dat ze haar fortuin kwijtraakt. Ze is ervan overtuigd is dat ze haar leefstijl alleen kan voortzetten als ze trouwt met Herman. Daarom probeert ze hem steeds te beinvloeden. Jade haat Violetta, omdat ze met haar strijdt om de aandacht van Herman. Later richt ze haar pijlen op Angie, haar directe rivale voor de liefde van Herman.
Full transcript