Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

New York City :)

Nova York LOL
by

Allyza Gonda

on 18 February 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of New York City :)

NOVA YORK ALLYZA GONDA La bandera de Nova York està dividida en tres columnes. La primera columna es de color blau, la segona de color blanc amb un segell al mig i la tercera columna es de color taronja. BANDERA La immigració europea i la tornada dels veterans de la Segona Guerra Mundial van causar un desenvolupament econòmic i van impulsar la construcció d'habitatges a l'est de Queens DADES IMPORTANTS El sistema d'escoles públiques depèn del Departament d'Educació de la Ciutat De Nova York, i és el més gran els Estats Units. EDUCACIO Des de la seva consolidació el 1898, la ciutat de Nova York ha estat una municipalitat metropolitana, amb un sistema de govern liderat per un alcalde i un Consell de la ciutat.
La geografia política de la ciutat de Nova York és inusual. Es compon de cinc districtes GOVERN ECONOMIA La ciutat de Nova York és un enllaç global per al comerç i els negocis internacionals, i és un dels centres neuràlgics de l'economia mundial.
La ciutat és un dels principals centres de finances, asseguradores, béns immobles, mitjans de comunicació i arts dels Estats Units. TRANSPORT El transport públic és el principal mitjà de transport dels novaiorquesos.Nova York és l'única ciutat del país en la qual més de la meitat de les llars no disposen d'un cotxe.
El metro de Nova York és el sistema de metro més gran del món segons la longitud total de les seves vies (1.062 km) MUSEUS El Metropolitan Museum of Art (Museu Metropolità d'Art, MMA) és el més famós de Manhattan. Amb els seus més de dos milions d'obres.
En l'àrea de les ciències i la tecnologia, es poden trobar el New York Hall of Science, l'Skyscraper Museum i també l'Staten Island Institute Of Arts & Sciences. GRACIES PER L'ATENCIÓ DISTRICTES La ciutat de Nova York es compon de cinc districtes anomenats boroughs.Entre tots els districtes hi ha centenars de barris, molts amb una identitat.
Hi han 5 districtes:
-El Bronx(1.364.566 habitants)
-Brooklyn (2.511.408 habitants)
-Manhattan (1.593.200 habitants)
-Queens (2.256.576 habitants)
-Staten Island (475.014 habitants)
Full transcript