Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

GameTime Prezi

So much more...
by

Bram De Mondt

on 30 June 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of GameTime Prezi

There is just a lot you don't know yet!
No, it's much more than that!
Het GameTime recept
GameTime werd opgericht met als doel kwalitatief hoogstaande basketbalkampen te organiseren voor jongeren.

De basis bestaat uit goede coaches, een sterke organisatie/structuur/discipline, indoor trainingen en kleine groepen.
Wie zijn we? Wat doen we?
Bram De Mondt en Sven Van Camp organiseren sinds 2005 deze hoogstaande basketbalkampen. Op GameTime word je getraind en begeleid door topcoaches en topspelers die net zoals jij gepassioneerd zijn door “the game we all love”.
Het dagprogramma bestaat uit fundamental trainingen, mentale coaching en allerlei games. In deze mix zit ook volop shooting met video analyse, physical training en 1-on-1 skills. Dit maakt het tot de ideale voorbereiding op je nieuwe seizoen.
GameTime is voor elke jongere de beste plek om zijn/haar skills te verbeteren en veel nieuwe vrienden te maken tijdens een keiharde en leuke week.
Coaches
Al onze coaches zijn gediplomeerd en hebben als coach en/of speler ervaring op nationaal- en internationaal topniveau. Wij zorgen voor een gevarieerde staf: jong en oud, man en vrouw, met verschillende specialiteiten, afkomstig uit heel België,… Zij kunnen allen erg goed met jongeren omgaan. Naast de basketbalkennis is het overbrengen ervan en het contact met de jongere natuurlijk erg belangrijk.
Is just another
Organisatie & structuur
Voor de sterke organisatie en structuur gaan we terug naar 1996.
Onder de vlag van Sporta startte Marrek De Mondt toen de BoumBoum basketbalkampen. Na tien jaar succesvol werk werd de fakkel doorgegeven en GameTime groeide hieruit voort in 2005. Samen met SPORTA blikken we dus terug op bijna 20 jaar ervaring!
Er wordt hard gewerkt om GameTime het niveau te geven dat het waard is. Een GameTime kamp voorbereiden gebeurt niet even in een paar weken, hier gaan maanden werk aan vooraf.
Discipline
Discipline is volgens ons essentieel om een week met een grote groep succesvol te laten verlopen. Hard werk, fun en respect kunnen perfect samengaan. Dit wordt bij GameTime gedragen door 6 camp-rules die een ganse week worden benadrukt:

•Be on time
•Work hard
•No whining
•Respect yourself, others and your environment
•Everybody picks up trash
•Smile!
Indoor & kleine groepen
Tenslotte is het voor GameTime erg belangrijk dat alle trainingen indoor plaatsvinden en dat er steeds in kleine groepen wordt gewerkt. Individuele aandacht op en naast het terrein leveren steeds de snelste progressie.
Dag- & weekindeling
Over de dag- en weekindeling is goed nagedacht; een druk programma, maar genoeg rust en een duidelijk overzicht. De week loopt over zes dagen: zondag tot en met vrijdag. Op GameTime Tongerlo is er reeds training vóór het ontbijt: early bird shooting. Doorheen de hele week zit een goede opbouw, zowel in de trainingen zelf als in de totale belasting.

Voorbeeld dagindeling: 06u45: opstaan Early Birds 07u00: Early Bird shooting 08u00: ontbijt 09u00: Rise & Shine practice 10u00: Morning Madness practice 11u10: shooting 12u00: lunch 14u00: Run & Gun practice 15u30: Cutthroat games 16u00: vieruurtje 16u15: GameTime (3-on-3/ 5-on-5)
18u00: avondmaal 19u15: GameTime (3-on-3/ 5-on-5) 21u00: recreatie

Voor de jongsten (Neerpelt) wordt uiteraard een specifiek programma gemaakt met veel aandacht voor fundamentele trainingen en spelvormen. 's Avonds wordt hier geen basketbal meer gespeeld.
basketball camp?
Website:
www.gametimecamps.com
Facebook:
GameTime Basketball Camps
@GameTimeCamps
Twitter:
What time is it?
Whooh!!!
Full transcript