Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

EMC

Presentatie van EMC voor Opdrachtgevers
by

André Op de Weegh

on 4 January 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of EMC

Voor mensen in de zorg Waarover zou ik het met u willen hebben? Ik zou het hebben over de zorg en de mensen die er werken. Hoe ziet u de toekomst? Kan EMC u ergens mee van dienst zijn? Hebt u behoefte aan verplegend en verzorgend personeel of wilt u samen met EMC oplossingen bedenken voor de toekomst? De vraag is dus eigenlijk: Waarover wilt U het hebben? Het heden De toekomst De opties "Meerderheid verpleegkundigen overweegt te stoppen"

Op dit moment zijn er 107.500 verpleegkundigen niveau 4 en 150.200 verzorgenden werkzaam in de zorg

Over de doorgroeimogelijkheden bij de huidige werkgever is 33% tevreden Filmpje verpleegkundige of verzorgende Filmpje verpleegkundige of verzorgende jaja Budgetten? Ziekteverzuim? Zorg Zwaarte Pakketten? Inzet zzp-ers? Administratie Buitenlands personeel? Uitstroom? Zou u het hierover willen hebben? De opties toegepast Samenwerking? Over EMC Filmpje Ton over EMC Arbeidsaanbod op de markt zal vanaf 2012 niet meer groeiend zijn en vanaf 2019 zelfs krimpen.

In 2025 zal er een personeelstekort zijn van 450.000 zorgmedewerkers.

Voor de nabije toekomst betekent dit: Salarisverhoging zorgverleners? Zorgzwaartepakketten verlagen? Meer bezuinigen? Zorgverleners uit het buitenland? Zien er dan betere opties? Werkdrukverlaging voor zorgmedewerkers

Employability: creëren van ‘life balance’ en persoonlijke ontwikkeling

Imago verbetering van de zorg Employable Net Revitalisering Personeelsplanning Elke medewerker zit in een bepaalde levensfase met specifieke wensen en behoeften. Door te luisteren en hieraan tegemoet komen kunt u zich richten op het ontwikkelen en motiveren van medewerkers. Grofweg vertaald betekent dit nieuw leven inblazen. Door nieuwe uitdagingen en afwisseling te bieden, maakt u uw medewerkers weer enthousiast. Uw medewerkers ervaren een hoge werkdruk. De balans tussen werk en privé is niet in evenwicht. U kunt de werkdruk verlagen én uw dienstverlening blijven garanderen. Samen staan we sterk en kunnen we mensen behouden, flexibel inzetten, motiveren, boeien en binden.
Full transcript