Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Lærermøde på Filskov Skole

No description
by

Stine Skaarup

on 11 May 2011

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Lærermøde på Filskov Skole

Vi observerer og engagerer os i teknologisketrends, brugernes behov og fremtidens forretningsmodeller Fremtidslaboratoriet Fremtidslaboratoriet Fremtidslaboratoriet Toolpit Taskcenter Share it Fremtidslaboratoriet Fremtidslaboratoriet Newsroom Lærerværelset Fremtidslaboratoriet Fremtidslaboratoriet workshops RoadLab Fremtidslaboratoriet Fremtidslaboratoriet Eksempler fra workshops Hjemmesider til indsamling af information og til promovering af produkter/skolen.
Sitet ser smart ud, og kan kombineres med bla. blogs, sociale bogmærker og meget mere Fremtidslaboratoriet Flavors.me Skribent, blogger, journalist Eleverne kan prøve sig selv af i nye roller.
Deres arbejde forsvinder ikke, men de kan altid vænne tilbage og arbejde videre Fremtidslaboratoriet Eleverne bliver sendt ud i fremtiden Og lærerne inspireres!
Det faglige indhold ændres ikke, men formen det skal læres på er ny "Det kræver et opgør med den herskende didaktik, der siger, at vi skal lære alt fra bunden - lag på lag, med det mest simple først."

"Vi kan kalde det digitale kompetencer, men det er i virkeligheden noget, vi er født med. Vi kan indstille os. Og omstille os." Carsten Jessen, lektor ph.d, Center for Playware ved DTU og DPU, Aarhus Universitetniversitet Eleverne ind på direktionsgangene Innovationsworkshops med virksomheder - elevernes kommende arbejdspladser Diskussion Hvordan bruger I digitale værktøjer?
Hvad er jeres erfaringer?
Hvilke udfordringer har I?
hallo
Full transcript