Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Krista Dekker & Betul Ucar

Praktijkopdracht 2
by

Betul Ucar

on 7 November 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Krista Dekker & Betul Ucar

Praktijkopdracht 2 Hier gaan we beschrijven wat een toekomstige werkgever over ons kan vinden op het internet. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de site wieowie.nl. In onze beschrijving is te lezen wat wij van elkaar kunnen vinden en wat we van onszelf kunnen vinden Krista Dekker volgens Betul Ucar Betul Ucar volgens
Krista Dekker - Veel gegevens over Krista Dekker op internet, dit kan je alleen vinden wanneer je met haar bevriend bent.

Gemiddelde aantal connecties:
- Facebook 229 vrienden
- Twitter 6 volgend en 4 volgers 0 tweets
- LinkedIn 16 connecties
- Pinterest 2 volgers 56 volgend
- Websites: Geen eigen website
- Geen blogs en geen forums
- Geen lidmaatschapgroepen en interesses staan op facebook wat ze leuk vindt. - Betul Ucar is ook niet veel te vinden op internet.
Dit komt omdat ze al haar privacy instelling aan heeft staan. Wel kan ik haar profiel zien omdat ik overal bevriend ben met haar.
-Facebook : 343 vrienden
- Twitter :26 volgers / 63 volgend / 8 tweets
- Linkedln : 19 Connecties
- Pinterest: : 2 volgers 56 volgend
- Google account
Verder geen sociale netwerken Actief gebruik Krista Dekker is het meest actief op Facebook. Ze zit er niet 24 uur achter maar checkt haar Facebook dagelijks. Twitter, Linkedln en Pinterest heeft ze aangemaakt voor school. Buiten schooltijd zit ze er ook niet op. Actief gebruik Betul gebruikt haar Facebook actief. Ze zit er 24/7 op. Vroeger postte ze altijd berichten op Facebook maar in het heden gebeurt dat niet meer. Wel checkt ze haar berichten op Facebook en zet ze reacties onder berichten.
Verder gebruikt Betul geen sociale netwerk. Wel heeft ze een Twitter account waar ze af en toe op gaat.
De rest van haar accounts heeft ze geopend vanwege school. Betul Ik heb niet veel informatie op internet kunnen vinden over me zelf. Alleen als ik inlog op mijn profielen zie ik veel informatie. Wel vind ik een beetje informatie over me zelf als ik mijn naam en achternaam in typ en mijn instellingen alleen zoek op Nederland. Verder zijn er geen afbeeldingen op het internet te vinden over mezelf. Dit heb ik bewust gedaan zodat niet iedereen mijn foto's en mijn gegevens kan zien. Krista Wanneer ik mijn eigen naam intyp op Google krijg ik heel veel Krista Dekkers maar je kan mij eigenlijk niet vinden. Alleen kan je zien dat ik een LinkedIn account heb. Voor de rest kan je ook zien dat ik lid ben van de volleybalclub Dovo-Hujades en dat ik een keer een petitie getekend heb. Maar dan moet je ook maar net weten dat ik dat ben, er staan verder geen foto’s van mij. Mensen kunnen mij dus niet vinden, dit heb ik ook bewust gedaan. Ik wil niet dat iedereen alles over mij weet. Advies Wij raden elkaar aan om de privacy instellingen van de sociale netwerken zo te houden en het niet te veranderen. Teveel privacy voor mensen heeft niet altijd voordelen. Het kan ook nadelen hebben. Daarom moet je altijd oppassen met wat je op internet zet.
Full transcript