Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ГАВРАНОТ И ЛИСИЦАТА

No description
by

Zaharica Rujanoska

on 1 November 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ГАВРАНОТ И ЛИСИЦАТА

Почнала да го фали гавранот со милни зборови.
Гавранот сакајки да и докаже на лисицата дека има убав глас ,загракал и го пуштил сирењето
Лисицата притрчала го грабнала сирењето и му се насмеала
Е кутар гавране .Се имаш ,само памет немаш.
Лисицата го насетила мирисот на сирењето и дошла до дрвото
На едно дрво стоел гавран со парче сирење во устата
ГАВРАНОТ И ЛИСИЦАТА
Во кое годишно време се случува басната?
Главни ликови се животните....
Поука-Со итрина нема глад
Кои се особини на Гавранот,а кои на лисицата?
Итра,препредена,досетлива лакома
Наивен,глупав,фалбаџија
Full transcript