Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

EL BARCO

No description
by

Aina Martínez

on 21 November 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of EL BARCO

Tripulants: EL BARCO Ricardo Montero,
EL CAPITÀ Pedro Gironés, Piti De la Quadra és racista, masclista i un pèl amargat. No obstant això, el seu rude caràcter contrasta amb la seva dedicació i lleialtat incondicional al Capità. Porten tota la vida junts i el capità li consenteix més del que es mereix. També és vidu i té un fill: Ulisses Garmendia. Té una relació amb la Salomé, la cuinera. Julián de la Cuadra A Piti, la seva instrucció marinera li importa poc, ell el que vols és lligar i això ho deixa clar des del principi. A l'hora de la veritat, el personatge de Javier Hernández en El Barco no lliga gens perquè se li veu venir d'una hora lluny. A més, en el fons és bastant vulnerable, alguna cosa que possiblement desperta més la tendresa de les noies que la seva posició de noi dur. El personatge que interpreta Juanjo Artero és un home introvertit i de poderosa personalitat. És vidu i té dues filles: Ainhoa i Valeria. El Capità té uns dots innats de lideratge i una autoritat incontestable. Té una relació amb la Julia, la infermera i científia del vaixell. Valeria Montero Ulisses Garmendia de la Cuadra El personatge que interpreta Mario Casas en El Barco s'ha colat en el vaixell com a polissó amb l'únic objectiu de conèixer al seu pare, De la Quadra, el Primer Oficial. Ulisses és carismàtic, rebel i optimista i té un encant innat. No es molesta a caure bé però tampoc li fa falta. Té una relació amb l'Ainhoa. Roberto Palacios, Burbuja Salomé Palacios Julia Wilson Segura de si mateixa, reflexiva, el personatge al que dóna vida Irene Montalá és l'encarregada del laboratori científic del vaixell, l'única que coneix l'origen i les conseqüències dels estranys esdeveniments que estan vivint. La tripulant amb més secrets. Coneixia al Gamboa abans de l'accident. Té una relació amb el capità. Ernesto Gamboa Gamboa és un home atractiu i maco. El seu passat militar li ha donat un caràcter de ferro i molt pocs escrúpols. A més al personatge de Juan Pablo Shuk no se li veu venir i aviat es perfilarà com antagonista del capità i començarà a conspirar per fer-se amb els comandaments del vaixell.A més, Ernesto Gamboa és un home fort i impulsiu. Té un encant especial, però alhora és molt enigmàtic. Té una relació amb l'Estela. La cuina de l'Estel Polar és el seu territori, ja que Salomé és l'encarregada de fer el menjar per a tots els habitants del vaixell.
El personatge que interpreta Neus Sanz és una dona criada entre mariners, a la qual és impossible d'enganyar. Salomé és una excel·lent cuinera i té a la tripulació ficada en la butxaca. Té una relació amb el Julián. El seu germà és el Burbuja. Estela Montes Iván Massagué interpreta a Roberto un marí que tenia una gran projecció però un dia va sofrir un accident de navegació que li va causar importants lesions en el cervell. Aquest accident va deixar a Roberto amb la personalitat d'un nen de vuit anys. Malgrat tot, Burbuja en molt actiu i té inquietuds com qualsevol jove de la seva edat. Giselle Calderón dóna vida en El Barco a Estela, una noia tranquil·la i poc competitiva a la qual gairebé res l'altera. Estela té una gran capacitat empàtica i tendeix a llevar-li ferro als problemes. El personatge que interpreta és alguna cosa lent per a nombres i teories, però sap al minut si algú està trist. Vilma Llorente Marina Sales interpreta en El Barco a Vilma, una alumna treballadora i seriosa, encara que molt més insegura del que sembla. El personatge de Marina Sales aquesta embarassada, fa bandera del feminisme i de la solitud però en el vaixell aprendrà de nou a confiar en la gent. Vilma descobrirà que mereix la pena l'amor. Si la tens del teu costat és una gran aliada, justa i fidel. Andrés Palomares,
el cura Palomares és el cura del vaixell. És un noi ingenu que ha viscut sempre a l'empara dels seus pares.
El personatge que interpreta Bernabé Fernández sempre ha estat el pringat de classe i precisament per això s'embarca en l'Estel Polar, per sentir-se lliure. Ramiro Medina David Seijo interpreta a Ramiro. Ramiro té una malformació en la cama que li produeix una coixesa permanent.
Des de nen, el personatge de David Seijo ha estat lligat a un parell de crosses que li han diferenciat de la resta dels seus companys, però ell ha lluitat tota la seva vida per no subratllar això. Sol Torres Valent i dinàmica, el personatge al que interpreta Alba Rivas no li agrada que li tractin com a una damisela en dificultats. Sap valer-se sola i no dubta a demostrar-ho a cada moment. És en ocasions, massa sincera. Li molesta que prenguin decisions per ella i porta bastant malament les estrictes jerarquies per les quals es regeix el vaixell. Ha estat tota la vida independent i ara li costa acceptar que ningú li mani. Blanca Suárez dóna vida a Ainhoa en El Barco, la filla major del Capità. Ainhoa és la número u de la seva promoció, una noia estudiosa i responsable encara que, al final, acaba sempre ficada en tots els embolics. Té una relació amb l'Ulisses. Ainhoa Montero Patricia Arbues interpreta a Valeria, la nena del vaixell i filla del capità. Tots la cuiden i ajuden, no solament per ser la més petita si no perquè es fa voler. http://www.antena3.com/series/el-barco/ link web del barco: Hem pasat grans moments juntes!!! FSSS! SALTAR AL ALTRE POWER Perque ens estimem molt! power:
Full transcript