Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Albania Cap Project

No description
by

Albania Cap Project

on 2 December 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Albania Cap Project

Albania Cap Project
What are the elements that make up a short story?
Cap's Wheelchair
Donation
Sa tapa kemi mbledhur?
Stafi
Ku jane mbledhur?
Mirënjohje
Bare, Restorante
Kopështe, Shkolla, Gjimnaze, Universitete
Në të gjithë Shqipërinë
Institucione Publike dhe Private
Pika Grumbullimi:
Faleminderit
The events in a story that move the plot forward
Involves the conflict and builds toward the climax.
The turning point or point of greatest interest
http://www.youtube.com/watch?v=p4qME64SkxM&feature=related
rreth 8000 kg tapa të mbledhura
Gjëja më e vështirë është vendimi për të vepruar, pjesa tjetër është thjesht ngulm.
Use this link to watch a video explaining theme.
Ku jane mbledhur
Tapa?
Në të gjitha degët e
Intesa SanPaolo Bank
Ku magazinoheshin më pas?
Tek shtëpia e Juxhinit, Oltit, Rudines, Andit, Irvit Arlindit & Fioreles


Gucci
Vullnetaret
Aktivitetet
Cmime
Sa tapa jane mbledhur?
8 000 kg - 400 000 tapa plastike
Full transcript