Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Untitled Prezi

No description

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Untitled Prezi

L’ AEB és una associació que aquest any hem complit 40 anys d’experiència en el món de l’animació juvenil que s’alimenta del voluntariat i del suport mutu per portar endavant un projecte d’educació permanent.

Amb la nostra actuació pretenem impulsar i reactivar diverses activitats per a la societat i, més concretament, per a la joventut durant tot l’any.

El campament és el remat a tot un curs de reunions, jocs, tallers i acampades. Introducció: El principal objectiu és realitzar una formació del xiquet/xiqueta a l’aire lliure, contribuir al desenvolupament dels participants, per a fer d’ells/elles ciutadans/ciutadanes més responsables, lliures, independents, compromesos amb la societat i conscients de la necessitat de protegir el seu entorn.

L’Agrupament Escolta vol arribar a omplir el buit educatiu que es situa entre els pares/mares i l’escola. L’educació en temps d’esplai és molt important per al desenvolupament dels/les xiquets/xiquetes i joves. · Gaudir, conèixer i respectar la natura.
· Fomentar les relacions interpersonals.
· Potenciar l’autonomia dels xiquets i xiquetes.
· Ensenyar als xiquets una alternativa d’oci.
· Practicar esports diferents.
· Potenciar la convivència i procurar la participació en totes les activitats
· Passar-ho molt bé!!! Objectius Enguany, on és el campament? El campament aquest any és a Osca, concretament a la localitat de Hecho, a prop de Jaca, al Prat de lo Bordón.

Aquesta és una zona de gran atractiu natural, envoltada per muntanyes i alguns dels pics més emblemàtics del Pirineu aragonès, així com llacs i prats amb gran varietat de flora i fauna típica del bosc pirenaic. Està situat en el centre de la Vall d’Hecho. Prat de lo Bordón branques "la Sèquia" el Riu Hecho Vall d'Hecho Dates Campament 2013 El campament té una durada de:

10 DIES, PER A LLOPS; del 18 al 28 de juliol.

20 DIES, PER A RÀNGERS I PIONERS; del 18 de juliol al 8 d'agost. El dissabte 13 de Juliol estarem tot el mati al Nostre Local (junt al casal jove) carregant el camió del campament, podeu dur-nos coses o vindre a ajudar-nos L’eixida serà el dia 18 de juliol a les 00:00h.(dijous per la nit) davant del nostre local (Casal Jove).
La tornada dels Ràngers i Rutes serà el dia 8 d’agost a les 11h, davant del nostre local (Casal Jove). Dia de Pares 2013 EL 28 DE JULIOL SERÀ EL DIA DE PARES
El diumenge de 10 a 17h podreu visitar als vostres fills, tant Llops com Ràngers i Rutes, al campament, veure les instal·lacions, dinar paella, i gaudir d’un xicotet teatre.

En principi no hi haurà autobús i tots els llops deuran ser replegats pels seus pares o per altres pares que tinguen lloc al seu vehicle.

El dia d’apuntar ens tindreu que comunicar qui puja per a fer els càlculs del menjar. Com arribar? El diumenge 28 de Juliol a les 10h estarem a la plaça del de la font d'Hecho, des d’on vos guiarem fins al Campament, situat a pocs kilòmetres. La zona d’acampada està distribuïda per branques. Així cada grup té la seva zona amb les seves tendes de campanya, on dormen els xiquets, xiquetes i scouters de la branca, junt a una zona de descans i jocs.

També tenim instal·lacions comuns, com el menjador o la cuina, que també són tendes de campanya però molt més grans, i altres com la dutxa i el rentaplats. Tampoc pot faltar un lloc comú de reunió on celebrar els focs de campament. Com és el Campament? cuina intendència menjador Don Román
(Farmaciola) Don Ramón
(Arxiu) Altres Instal·lacions Ens organitzem en 3 branques, per edats, de forma que cadascuna desenvolupa activitats adequades i apropiades a cada franja de edat. Els/les LLOPS, que són els xiquets i xiquetes de 7 a 10 anys. Els/les RÀNGERS, d’edats compreses entre els 11 i els 14 anys. Els/les PIONERS/ERES, grup format per adolescents de 15 i 18 anys. De l’educació dels xiquets, dels jocs, de les activitats, i de tot el referent al campament d’una manera altruista ens ocupem nosaltres, els SCOUTERS. Nosaltres som un grup de joves, que portem molts anys fent campaments i acampades dins del grup des que erem xiquets, que ens agrada viure en contacte amb la natura i que volem transmetre una forma de vida més sana, més justa, més natural, més divertida. Tots comptem amb els corresponents títols de monitor/a de temps lliure i/o coordinador de monitors d’oci i temps lliure i animador/a sociocultural, a més de molts anys d’experiència i treball dins l’Agrupament. Qui s'ocupa dels vostres Fills i Filles? Els/les cuiner/eres del campament son mares, pares i/o gent de confiança del grup (antics/gues Scouters). Ells/es seran qui ens alimentaran durant 20 dies amb menús equilibrats, per a la nostra perfecta nutrició. Sense dubte, podem destacar la seva atenta dedicació i el seu altruisme. Amb el seu tracte afable i els seus menjars ens deleitaran a tots. Aquest any falta per definir els cuiners/eres. A banda, contem també amb la col•laboració de l’ intendent Juan Tro que s’ocuparà de les compres diàries. Qui Cuina? El menú del campament es modifica cada any per a adaptar-lo com toca, es tracta d’un menú equilibrat i variat, que es revisa per nutricionistes per a donar-li als vostres fills i filles la millor alimentació possible. Menú del Campament Desdejuni: LLET i GALLETES
Esmorzar: ENTREPA DE PERNIL DOLÇ
Dinar: ENSALADA, MACARRONS i FRUITA
Berenar: ENTREPA DE PATÉ
Sopar: SOPA, HAMBURGUESA i FRUITA Qué fem al campament? Trekking (Marxes)
Jocs i Gymkames
Festes de Disfresses
Xerrades
Cançons
Teatres
Ràpel
Escalada
Descobertes
Raids
Sortides culturals
Debats
Tallers
I Molt Més! Com són les marxes ? Les marxes s’adeqüen a cada branca i, per tant, a l'edat dels xiquets i xiquetes, d’aquesta manera les marxes solen ser:

LLOPS: amb una duració de 2 dies, solem anar a algun poble o llac amb sendes fàcils i un esforç físic semblant a jugar a futbol.

RÀNGERS: amb una duració de 3 dies, habituem pujar algun pic emblemàtic o fer un recorregut per diversos llacs de la zona, l’esforç físic es major però completament assequible.

PIONERS: amb una duració de 3 o 4 dies, intentem veure durant la marxa els màxims paisatges possibles, casi sempre pujant un pic i habitualment passant llocs amb neu. Quin és l’horari del Campament? 08:30h = Despertar-se i neteja personal.
09:00h = Desdejuni.
09:30h = Comencen les activitats (Jocs, Tallers, Marxes,...).
11:00h = Esmorzar.
12:00h = Bany al riu o a les dutxes, i/o activitats.
13:30h = Dinar, per torns, al menjador.
15:00h = Descans, Jocs de taula, Xerrades...
16:30h = Es reinicien les activitats.
17:30h = Berenar.
19:00h = Tot el món a posar-se roba d’abric. Després s’inicien els jocs de taller.
20.30h = Sopar, per torns, al menjador.
22:30h = Foc de campament, jocs i/o xerrades a les zones d’acampada.
23:00h = Hora de dormir. Quin és el preu? El preu, que inclou el transport en bus, el transport del material en camió, el menjar, l’estada al campament, les activitats i l’assegurança, es de 285€ per als Llops, y de 350€ per als Ràngers i Pioners.

A aquest preu cal afegir 50€ en cas de que la quota anual no estiga pagada.

Qui ho desitge pot demanar el fraccionament del pagament. Consulteu-ho directament amb nosaltres. “la Caixa”
C.C.C: 2100 2059 76 0100326781 a nom del Agrupament Escolta Borriana.

Referència de l’ ingrés: Nom del vostre fill o filla. Lloguer del Terreny 1.300,00 € Despeses Muntatge 200,00 € Bus 1.850,00 € Camió 1.400,00 € Panaderia 390,00 € Carnisseria 1.220,13 € Coses Varies 149,00 € Supermercat 984,11 € Assegurança 815,00 € Enaco 1.830,00 € Despeses Branques 350,00 € Correus 5,11 € Lloguer Furgoneta 1.387,68 € Verduleria / Fruiteria 319,50 € Farmàcia Campament 25,00 € Farmàcia Borriana 123,20 € Samarretes 450,00 € Lloguer Andamis 100,00 € Gasolinera 679,65 € Per a Imprevistos 1.000,00 € Marcial 164,52 € Despeses Premuntatge 861,77 €


Recollida residus 2013 400,00 € TOTAL -15.924,35 € Pressupost
Campament 2012 twitter · @AEBorriana
#campamentaeb
#campamentestiu2013 agrupamentescoltaborriana.blogspot.com facebook·AgrupamentEscoltaBorriana tuenti · Agrupament Escolta Borriana Lucía Jorge en Borriana
629 12 00 01

tlf grup
622 79 80 30
Full transcript