Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Per a la meva vida ♥

220610 - 220611 ♥
by

Marc Ferret

on 21 June 2011

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Per a la meva vida ♥

220610♥ En un cinc de maig de 2010... En un edifici de Caixa Penedès..., una màgia, una persona, un somriure va apareixer. En aquells instants del temps, la meva vida no existia, no hi havia res que l'hi dongués sentit, fins que vai descrobrir aquelles forces, aquell sentiment que no coneixia però que existia en el nostre cor, en els nostres ulls (cada cop que et veia, t'abraçava, tots dos somreiem i els nostres ulls brillaven com mai ho havien fet) Era la nostra existència aquella causa màgica. Mica en mica sentia que volia veure't, que volia sentir-te, volia veure't somriure, et volia a tu (L)
Cada matí, cada tarda necessitava totes aquelles forces per poder donar sentit a tots aquells fets, a totes aquelles paraules, donar sentit a tot el que vivia en tot moment (L).
Volia fer-te sentir tot alló, oblidar totes les pors, sentir-te amb mi (L) Vaig descobrir que ho volia tot amb tu. Que et volia estimar per l'eternitat. I volia buscar un moment màgic, nostre, preciós, important i inolvidable Volia crear un nou conte de fades, on només hi regnés l'amor, on els protagonistes fossim tu i jo. El teu amor va crear les nostres paraules, el nostre sentiment, en la cabreta i el llop, una petita història on només la enteniem nosaltres dos, i sentint aixó erem les persones més feliçes del món sencer No fugis, no em deixis, no et separis mai del meu costat. Mai he pogut deixar-te marxar mai, només desitjo en tot moment, agafar el rellotge, parar-lo i parar el món, sentir aquella perfecció inexplicable al teu costat. Sense tu no sé viure, no existeixo jo sense tu.
Ho vull tot amb tu vida meva (L)
T'estimo infinitament infinit vida meva i es tant poc Aquest dia, aquest número que durant tants anys, haviem passat, és va convertir en un dia especial, en un dia màgic, en un dia perfecte, en el nostre dia (L).
220610 infinit (L) On nosaltres vem descobrir aquella eternitat, perfecció, amor, fets, paraules, que teniem davant nostre, que podia tancar els ulls i veure totes les estrelles en que tant hi havia somiat. El meu somni, s'havia complert, s'havia fet realitat.
El meu somni, el meu tresor, la meva vida, el meu tot, el món, la meva existència erets, ets i seràs tu(L) Em vas donar una vida, em vas canviar, em vas fer una persona que veia la realitat de les coses, una persona que sempre necessitava les teves forces per a tirar endavant. La meva droga, la meva vida, el meu món ets tu No et puc donar riquesa, no puc donar-t'ho tot, puc ser el teu llarg viatge, puc ser la llum del sol, i així serà vida meva, seré jo qui et cuidi, qui et dongui repós, felicitat, amor i perfecció qui t'ho dongui tot el que necessitis, i com ja saps vida meva, jo sóc tot per a tu(L) Vaig descobrir que quan et tenia al costat, mai queia, sempre vivia, era la persona més feliça de l'univers sencer. És així vida meva, el teu amor sentia que totes aquelles forces les necessitava i les tenia en cada instant. Tu, la meva vida, sempre confiaves en que podia fer-ho tot, que ho podia superar tot, i m'ho insisties fins que em feies veure la veritat de les coses. ...220710,220810,220910...221210(L) Passen les hores, passen els minuts, els segons, i per tant els dies, les setmanes i els mesos. Tot aquest punt màxim està en el nostre món, en el nostre temps. L'únic que desitjo en tot moment és parar el rellotge, parar el món i sentir-te amb mi en tot moment, amb tota la perfecció que tu em dones. A cada més existia el nostre dia, la nostra màgia, el reflex d'aquell dia de Juny que ens va donar una vida, una felicitat, una perfecció, uns fets inexplicables. Però en aquell més de desembre hi havia alguna cosa més en la nostra història.
En aquell dia feia 6 mesos que ens teniem, que ens sentiem, que ho teniem tot junts. I tu, ets el millor regal que tinc al dia a dia, a cada segon. És el nostre amor, la nostra història una llegenda, tots els nostres fets, totes les nostres paraules i fets inexplicables són part de la nostra història, de la nostra eternitat. Junts passem moments immensos, aquí i lluny d'aquí, però tots són amb tu, tots són amb la persona que més m'estimo i més perfecte de l'univers sencer.
Ets tu vida meva la meva perfecció, la persona que em dones vida, felicitat, que m'ho dones tot. M'encantes vida meva.
T'estimo infinitament infinit vida meva i és poquíssim. Sentir els teus petons, els teus llavis, la teva pell, la teva escalfor, les teves abraçades... Sentir la perfecció Sentir-te a tu T'estimo infinitament infinit vida meva i és poquíssim L'infinit, l'eternitat, tot l'inexplicable Vida meva passen els mesos, però a cada instant hi ha alguna cosa que converteix alló en especial, la meva coseta especial, el meu tresor, la meva vida, ets tu, per tant, tot el que visc amb tu és especial, és etern, és inexplicable(L) Poder sentir els teus petons, les teves paraules, les teves mossegades, els nostres nyams, sentir la nostra màgia, el nostre tot. I finalment arriva avui, el nostre dia, el nostre somni, la nostra eternitat. 220611 Ha passat un any vida meva, un any ple de vivències, on m'has donat una vida, m'has ensenyat el que és important i real de cada cosa i a aconseguir el meu objectiu Tal i com ja saps perfectament, el meu objectiu és fer-te la persona més feliç, més perfecte, més plena d'amor de l'univers sencer. Amb el teu amor al costat que per l'eternitat et demostrarà tots els t'estimos, i totes les paraules de totes les maneres, però totes complint el meu objectiu, la felicitat, l'amor i la perfecció (L) T'estimo infinitament infinit vida meva i és poquíssim (L) Amor meu ets tu qui em dones la vida, ets tu el meu amor, el meu encant, el meu somriure, la meva felicitat, la meva perfecció, la meva coseta inexplicable, la meva existència, el meu t'estimo, el meu món, la meva màgia i el meu tot. 220111,220211...220511...
Full transcript