Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

RDT-FVF. Anantapur

No description
by

. .

on 3 March 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of RDT-FVF. Anantapur

RDT-Fundació Vicenç Ferrer
Anantapur, Índia
La Fundació Vicenç Ferrer treballa per millorar les condicions de vida dels grups més desfavorits de l'Índia i per conscienciar la població occidental sobre la importància d'aquest compromís solidari.
El 1982 FVF va iniciar un programa de desenvolupament de la dona per aconseguir revaloritzar el seu paper en la societat, a través de l'educació i de l'associació de les dones.
Els projectes d'actuació consisteixen en el fons de desenvolupament de la dona, els tallers per a la formació en un ofici pràctic, el programa d'orientació i assessorament sobre tràfic il · legal de dones, i el pla integral de lluita contra la violència de gènere.
La FVF va iniciar el 1969 un pla de desenvolupament ecològic a llarg termini que abasta diferents àmbits fonamentals per assegurar el futur de les famílies de la regió. Els projectes són la construcció d'estructures hídriques i la de murs de contenció; la implantació de sistemes de microirrigació i la reforestació dels boscos i silvicultura. L'ús d'energies alternatives, la promoció de la ramaderia i la piscicultura. La diversificació de cultius i horticultura i altres programes.
Entre 1975 i 1980 FVF va començar a treballar amb el sector de Sanitat. El 1976 es va iniciar en Kalyandurg un programa de medicina rural, consistent a situar un total de 20 metges rurals en petites clíniques de les aldees. Cada clínica cobria entre vuit i deu pobles i no únicament servien per a l'atenció mèdica, sinó que també treballava per a la prevenció. El 1978 es va construir en Kalyandurg el primer hospital de 50 llits. Actualment l'actuació de FVF a nivell sanitari es divideix en:
Els hospitals generals i especialitzats
Xarxa de salut comunitària rural
Sensibilització a les zones rurals
Programes de prevenció
En el sector de persones amb discapacitat, els projectes contemplen l'accés a l'educació, la rehabilitació integradora i la mèdica, així com el desenvolupament d'altres programes.
El treball del sector d'Habitatge de FVF es centra principalment en la construcció de cases dignes per a les comunitats desfavorides. Facilita també infraestructures per a espais comuns i centres de reunió. Així mateix, construeix punts d'abastament d'aigua als llogarets. Totes les construccions es fan segons els principis bàsics d'edificació: funcionalitat, seguretat estructural i habitabilitat. Els projectes consisteixen en:
Construcció d'habitatges
Construcció d'edificis comunitaris
Edificació de les instal · lacions de la FVF a l'Índia
Suport a les infraestructures educatives del Govern
Els projectes del sector d'Educació de FVF, que es va iniciar el 1978, engloben tant primària i secundària, com l'educació superior i professional, amb l'objectiu d'augmentar els nivells d'alfabetisme, reduir l'abandonament escolar, assegurar la qualitat educativa i vetllar per la igualtat de gènere a les aules. Actualment, pràcticament el 99% dels nens i nenes dàlits de 2.433 pobles del districte d'Anantapur estan matriculats a primària. Els projectes abasten a:
Educació Primària: dels 5 als 11 anys
Educació Secundària: dels 11 als 15 anys
Educació preuniversitària, superior, universitària i professional: des dels 16 anys
Formació
Activitats no acadèmiques
http://www.fundacionvicenteferrer.org/es/
Full transcript