Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

tumblr.

Her vises der hvilke funktioner der findes i Tumblr.
by

Nickie Lutz

on 30 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of tumblr.

Tags Dashboard Reblog og Like Betydningen af reblog ligger lidt i ordet selv, altså du "genposter" noget. Hvis nu en af de blogge du følger, reblogger et billede, dukker den ikke kun op på deres profil men også op på dit Dashboard. Det samme sker hvis du reblogger det billede. Så dukker den også op på din profil og på dine følgers dashboard.

Der er et to små iconer, det ene er to pile som symbolisere reblog, og det andet er et hjerte som betyder like Followers Du kan "Follow" en blog, hvilket betyder, at du følger med i hvad den blog reblogger. Dashboardet er forsiden, der forekommer, efter du er logget på. Der ligger de seneste billeder og tekst poster, som de blogge du følger, har postet. De poster kan du "reblog" eller "like".

Det er det eneste sted, du kan poste billeder, musik, links og skrive noget til din blog. Det er også der, du har adgang til næsten alle Tumblrs funktioner. Som f.eks: Beskeder
Instillinger
Dine følgere
Dem du følger
Det du har postet
Din blog
Søgefelt
Finde andre blogge Når du "liker" noget f.eks. en tekst, så kommer den ind på en side, hvor alle de ting du har "liket" ligger. Et link på dit dashboard føre til den side.

Ting du har "liket", bliver ikke vist på din blog, men du kan selfølgelig altid stoppe med at like nogle af de ting, du har. Det gør du bare ved at trykke på det lille hjerte igen så det ikke lyser rødt mere. De blogge der ikke reblogger, men istedet tager sine egne billeder, eller finder nogle billeder på google, der ikke ligger på Tumblr, er som regel de personer, der får flere followers. Bloggene Der er forskellige slags blogge på Tumblr. De har hver deres eget tema, altså der er nogle blogge, der f.eks. kun handler om biler eller mode, så det er det eneste, de reblogger el. poster. Der er også nogle blogge, der bare reblogger og poster, det de har lyst til, og som regel er ligeglade med, hvor mange followers de har. Din blog Du har næsten helt frie hænder, når det kommer til, hvordan du gerne vil have, at din blog skal se ud. Alt fra farverne på bloggen til hvordan billederne skal stå, om der skal være en dato, på hvornår billederne eller teksten blev lagt på bloggen.

Du kan finde forskellige temaer rundt omkring på nettet. Tumblr har også nogle gratis temaer, som de har fået designet, men også nogle du skal købe, hvis du vil have dem. Men hvis du er god med html koder, kan du bare designe det selv. Du kan tilføje nogle tags, på hvert billede eller tekst der er. Et tag fortæller noget om, hvad en tekst handler om, eller hvad der er på et billede.

Pga. tags kan du finde andre billeder og tekster der ikke lige findes på dit dashboard, og det gør du ved at klikke på en tag under en tekst eller et billede, eller så søger du på et ord som f.eks. #car, også kommer der en masse billeder og tekster af biler frem fra andre brugere du måske ikke follower. Der er også en helt side fyldt med forskellige tags, hvis du bare surfer lidt rundt på Tumblr.

Det kan være lidt forvirrende omkring, hvordan man kan komme hen til den side, selvom det kan være ret simpelt, hvis man kan huske det.

Du skal faktisk bare klikke på søgefeltet, også kommer der en lomme ned, med alle de tags du "tracker" altså du følger nogle tags, og får at vide, når det er kommet nye billeder med det bestemte tag. Altså nederst i lommen, står der "Explore more tags", som tager dig til siden. Du får selføgelig followers, hvis det du poster på din blog, falder i nogens smag. Der er også nogle blogge, der skriver meget om dem selv, så hvis man følger sådan en blog, følger man på en måde også med i personen bag bloggens liv. Lavet af Nickie Lutz Dashboard
Full transcript