Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Plan Biznesi

No description
by

Jona Beraj

on 27 May 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Plan Biznesi

Permbajtja:
Permbledhja
Strategjia e biznesit:
Ndertohet duke pasur si pikesynim:
Klientin,
Levizjen e konkurenteve ne treg,
Dobesite dhe perparsite e tyre ne krahesim me kete kompani.
Creation Event
1. PERMBLEDHJA
1.1 Hyrje
1.2 Misioni
1.3 Akt Themelimi
1.4 Emertimi i Shoqerise
1.5 Strategjia e Biznesit
1.6 Qellimet
1.7 Faktoret Kyc te Suksesit
2. Vizioni yne
2.1 Klientet dhe Konkurentet
2.2 Sherbimet tona
Hyrje : Biznesi i ri ne industrine e fustaneve te nuserise dhe kostumeve te dhenderve,organizimin e ceremonise dhe organizimin e eventeve.

Misioni: Misioni i "CREATION EVENTS eshte qe ti ofroje Kompanive dhe Individeve nje sherbim unik ne disenjimin e eventeve dhe menaxhimin e tyre duke kombinuar sherbim me kualitet te larte dhe perkujdesje te vecante, duke perdorur metodat me te sofistikuara qe kompania te jete e sukseshme , serioze dhe efikase.
Punuar nga:

Planifikim Eventesh
Ceremoni martesore
Grand Opening
Prezantim Produktesh
Mbledhje
Takime
Trajnime
Plan Biznesi
Jonilda Beraj
Brikena Tafa
Arsilda Sinanaj
Asmina Aledini
Qellimet e Biznesit
Te mbuloje 40% te tregut,
Te jete simbol i suksesit ne pune,
Te jete simbol besimi per klientet,
Te rrise cmimet mesatarisht 7% ne krahesim me vitin paraprak.
Faktoret Kyc te suksesit
Personel i pergjithshem,
Plane konkrete taktike dhe operative,
Komunikimi,
Konkurenca,
Vendodhje e pershtatshme.
KONKURENCA
Analiza e struktures se konkurences
Kercenim nga hyrsit e rinje(Hapjet bizneseve te reja)
Konkurence me Bizneset e ngjashme
Class by A.V
Ami Event
Geraldina Sposa
Konkurrenca
ofron :
Politika e Marketingut
Publikime ne gazeta te ndryshme
Reklama ne Televizor dhe Radio
Shperndarje te posterave dhe broshurave
Ne gjeni ne profilet tona ne facebook dhe twitter ku mund te kontaktoni me ne dhe te gjeni gjithcka rreth nesh.
Numri i kontaktit 0682077126
Struktura Organizative
Vizioni yne
Puna jone eshte dicka qe ne e bejme me deshire dhe me paon, per tua ber klienteve tane ate dite sa me te vecante dhe te paharrueshme. Pjestaret e tjere te stafit jane te rinje plot talente ,ide te reja dhe vullnet.Ajo qe ne deshirojme dhe presim nga puna jone eshte te preferohemi dhe te kemi nje status te arrir ne kete fushe. Te vlersohemi per cilesin ,origjinalitetin, risite e reja , punen tone qe e bejme plot pasion
Forma e biznesit
Ne jemi nje firme me ortak , ku kapitali i investuar eshte i njejte per te gjithe ortaket. Secili ka investuar nje kapital prej 20.000 euro dhe kapitali i plote eshte 100.000 euro.Ne biznesin tone kemi edhe 7 punetor te tjere , ku njeri do te meret ne transportin ,2 te tjere me vendosjen dhe montinin e materialeve ,1 qe do te meret me pastrimin, do kemi edhe nje fotograf dhe nje kameraman , do te kemi dhe nje mbikqyres qe do te kujdeset qe secili te kryej sa me mire punen e tij.
Fotografi
Fotografi do te dokumentoje te gjithe aktivitetin e paracaktuar sipas preferences. Ketu perfshihen momentet kryesore te itinerarit te ciftit pergjate gjithe dites se dasmes
Kameramani
Kameramani do te xhiroje te gjithe aktivitetin e paracaktuar sipas preferences. Ketu perfshihen momentet kryesore te itinerarit te ciftit pergjate gjithe dites se dasmes

Buxheti
Strategjia e Marketingut
Strategjia e Terheqjes
Strategjia e Shtytjes
Marketingu
Akt themelimi
Mbeshtetur ne Legjislacionin Civil Shqiptar ,Ligjit nr.9910 date 14.04.2008, si dhe Kodit Civil Shqiptar, sot me date 23.05.2012, vendosem krijimin e shoqerise Creation Events, me vullnetin e lire dhe te plote te te gjithe ortakeve te kompanise.
Drejtore e pergjithshme:
Brikena Tafa
Menaxhere e Pergjithshme:
Jonilda Beraj
Organizatorja
Ideatorja:
Arsilda Sinanaj
Perfaqesuesja jone:
Asmina Aledini
Emri i kompanise se themeluar eshte CREATION EVENTS ( e perkthyer, Krijim Eventesh) Kjo ne pershtatje me vendodhjen dhe me deshiren qe bashkpronaret kane per krijimin e eventeve te ndryshme dhe te jene sa me te vecanta.
Emertimi i Shoqerise
Kohezgjatja
Aktiviteti i Kompanise nuk ka kufizim kohor per kohezgjatjen e veprimtarise se saj
Slogani
Slogani dhe motoja e kompanise do jete "Let things in our hands and see the magic", Ndersa Stema do jete e perber nga emri i kompanise.
We're available
at any time

DEE JAY
Qe gjithcka te nise dhe te mbaroje ne menyre perfekte ka vetem nje zgjedhje:
nje D.j. i specializuar per ceremoni martesore
Ndricime
Sistemi i ndricimit do te sherbeje per te krijuar nje efekt mbreselenesne salle si dhe
per te krijuar ne salle sa me shume atmosfere festive
Dekor
Dekorimi i ambjentit si nje nga sherbimet me terendesishme te ceremonise martesore
tek ne merr rendesine e duhur. Cdo gje ideohet dhe realizohet nga skenografe profesionist
DEKOR SALLE
DEKOR CELEBRIMI
DEKOR KOKTEIL
Makina me qera
Prane agjencise tone mund te gjeni oferta te ndryshme per makina me qera, qe nga ato te zakonshmet e deri te ato te guximshmet,tipe moderne apo stil i vjeter.
Kurs Vallzimi
Ne momentin e pare te dasmes ku te gjithe i kane syte nga cifti, gjithcka duhet te jete perfekte, hyrja elegante e tij , valsi i hapjes se mbremjes magjike.

BUXHETI
3. Marketingu
3.1 Politika e Marketingut
3.2 Struktura Organiative
3.3 Forma e Biznesit
3.4 Slogani dhe Kohezgjatja
5. Pasqyra e te ardhurave dhe Buxheti
Full transcript