Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Max Steiner

No description
by

Noelia Guerra

on 4 December 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Max Steiner

Max Steiner Max Steiner (Viena, Àustria, 10 de maig de 1888 - Viena, Àustria, 28 de desembre de 1971). Compositor de música de cinema. El seu nom complet era Maximilian Raoul Walter Steiner.

Va entrar en el cinema quan un dels seus espectacles, Río Rita, va ser traslladat a la pantalla. Va viure la transformació de Hollywood amb la implantació del so. El 1930 va començar una trajectòria ininterrompuda de gran treball que el va mantenir actiu fins a mitjans dels anys seixanta.
Va treballar al llarg de trenta anys amb directors de cinema com: William A. Wellman,John Ford, King Vidor, Frank Capra, Raoul Walsh, Delmer Daves, i molts altres que van saber aprofitar la qualitat dels seus pentagrames. Obras: Ha composat moltes obres famoses, entre elles:
La melodía de la vida, Hollywood al desnudo, Ave del paraíso (1932), King Kong,Hacia las alturas, Anna Vickers, Gloria de un día (1933), Cautivo del deseo, La alegre divorciada (nominado al Óscar), La patrulla perdida (nominado al Óscar) al 1934, El delator (Óscar a la mejor Banda Sonora), Roberta, Corazones rotos, Pasaje a Marsella, Arsénico por compasión, Desde que te fuiste (Óscar a la mejor Música de film dramático), Las aventuras de Mark Twain (nominado al Óscar) al 1944, Rhapsody in blue (nominado al Óscar) al 1945, Noche y día Peces musicals: Colage Max Steiner: My wild irish rose (nominado al Óscar) al 1947, Cayo largo, Belinda (nominado al Óscar) al 1948, El manantial, Más allá del bosque (nominado al Óscar) al 1949, El halcón y la flecha (nominado al Óscar), La fuerza de las armas, La luz brilló dos veces, Cerca de mi corazón al 1951, Mara Mare, El honor del Capitán Lex, El mensaje de Fátima (nominado al Óscar), El cantante de jazz (nominado al Óscar) al 1952, Cumbres doradas , El muchacho de Oklahoma al 1953, El talismán, El motín del Caine (nominado al Óscar) al 1954, Más allá de las lágrimas (nominado al Óscar) al 1955, etc. Premis Oscar:
1945 Since You Went Away
1943 Now Voyager
1936 El delator Treball realitzat per:
Noelia Guerra
1r.B BATX
Full transcript