Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Sunt 100 de zile în vacanța de vară

No description
by

Alexandra Cinzia

on 26 September 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Sunt 100 de zile în vacanța de vară

Ce bine cu toti vom petrece! Sunt 100 de zile în vacanta de varăa Fin Dar am și citit vacanța aceasta Așa căa...... Dar trebuie saă abandonăam lectura și saă revenim la școalăa...... Pe Bro` Apoi pe Bicsu O avem pe Șteff Apoi,mi-am luat adio de la..... Vacanta de varaă Bunea Cinzia
Clasa aXI-a A Camil Petrescu „Măa trag gândurile ca o apăa.”

„O lacrimaă adevăarataă provoacăa totdeauna alta,în altți ochi,pe deasupra ratțiunii instinctele se cheamăa sși întțeleg acum caă șsi amintirile altora sși ale tale raăspund din inconșstient,cum îșsi răaspund paznicii sau câinii în noapte.” „Patul lui Procust” Și pe Țuți Surfing cu salteaua Am inventat chiar și un nou sport Dar m-am bucurat și de apăa Aici,am stat la plajăa Maaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeeee! Și am plecat laaaaa...... Și de la.... Clasa aX-a A (pe atunci) la premiere Prin a scăapa de șscoalăa Păai,am început cum ați început și voi Mircea Eliade „Dar femeile nu șstiu cum săa ajute dragostea,ele pot numai s-o primeascaă sau s-o respingaă,s-o suporte sau s-o prelungeascăa – dar ele nu pot nașste dragostea.”

„Slăabiciunea noastraă,a modernilor,e căa în loc ca noi săa gândim,gândurile ne gândesc pe noi.” „Întoarcerea din Rai” Mihail Drumeșs „Pasiunile fug de luminaă,lumina le omoaraă.”


„Pe o femeie o cuceresști ușsor dar o paăstrezi greu.” „Invitație la vals” G.Caălinescu „Orice fataă inteligentă intuiesște tulburaările băaietților.”

„O femeie ignorataă de băarbat e un monstru.” „Enigma Otiliei” Dar am plecat iar,să ne vedem cu prietenii Ne-am întors frumușel acasăa Deci,cum am petrecut vara mai exact? Veți afla în episodul urmăator Această minunată prezentare power point este un rezumat al verii mele. Surfing cu salteaua
Full transcript