Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Sistema Solar

No description
by

Danny Macaulay Perez

on 21 February 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Sistema Solar

EL SOL
El Sol és l'única estrella del nostre Sistema Solar. Tots els planetes, meteorits i astres del Sistema Solar giren al voltant del Sol. El 75% del Sol està fet d' hidrògen. El centre del Sol és una fusió nuclear que converteix l'hidrògen en heli i fa que produeixi calor.
MERCURI
Mercuri és el planeta més proper al Sol i també és el més petit del Sistema Solar. Mercuri és el planeta més volcànic del Sistema Solar.
VENUS
Venus és un planeta al que se li anomena planeta germà de la Terra perquè tenen una mida, gravetat i descomposició química molt similar. És el planeta més calent del nostre Sistema Solar (460º). Com l'atmòsfera està feta de diòxid de carboni, la calor del planeta no pot passar pels núvols d'àcid sulfúric ni de l'atmòsfera de CO2.
LA TERRA
La Terra existeix en la 'zona habitable' del nostre Sistema Solar, és a dir, té les condicions necessàries per viure.
És l'únic planeta que té aigua líquida.
La Terra sembla rodona però, en realitat, no ho és.
MART
JÚPITER
És el primer planeta de gas del nostre Sistema Solar i a més és el més gran també. Té una taca vermella que és un remolí de tempestes. És el planeta del Sistema solar amb més llunes; en té 64.
SATURN
Saturn té uns anells fets de roca i gel que giren al voltant d'ell. És l'últim planeta que es pot veure sense telescopi. És el segon planeta més gran del nostre Sistema Solar. Un dia són 10h.
URÀ
Urà és el planeta més petit dels gegants de gas. Té uns anells que giren en diagonal, en total 13. Té 27 llunes. El seu interior és de massa congelada. Per orbitar al Sol dura 84 anys.
NEPTÚ
Neptú és el tercer planeta més gran del nostre Sistema Solar, després de Júpiter i Saturn. Està format per heli i hidrògen. Per orbitar el sol dura 165 anys i un dia són 19h. Té una lluna que gira en direcció contrària a ell. En total té 13 llunes.
Plutó és un planeta nan. Es diu que era un asteroid però la gravetat del Sol el va "caçar". Per això, en el lloc en el que està situat és en el dels gegants de gas i ell és l'únic que no està fet de gas. Un dia són 6,5 dies a la Terra i per a orbitar el Sol dura 248,5 anys. Orbita al Sol de forma inclinada.
PLUTO
A cada punta de Mart hi ha una capa de gel polar. Els científics es pregunten si hi havia aigua corrent per Mart i si hi havia atmòsfera i vida. Un any a Mart són com un any i 320 dies a la Terra. Un dia són 24h i 39'.
LA NASA
La NASA és una organització d'astronautes i científics que treballen per saber encara més de l'espai i el Sistema Solar. Han enviat molts satel·lits per envoltar la terra i saber informació. Exemples: per la televisió, per saber el temps, la ràdio...
EL VIATGE A LA LLUNA
Una de les coses més importants que va fer la NASA va ser enviar a 3 homes a la lluna. Neil Amstrong i Buzz Aldrin van ser els primers en trepitjar la Lluna, però l'altre home (Michael Collins) es va quedar en la nau orbitant la lluna.

FI,
ESPERO QUE US HAGI AGRADAT

TENIU PREGUNTES?
Full transcript