Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

LA MODA

No description
by

Armand Baila

on 28 November 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of LA MODA

La moda adolescent
pREGUNTES A CLAUDIA RUIZ
LA MODA
LEs curvys
La moda infantil

Diferents estils
íNDEX

Igual que els que la porten, la moda infantil creix i evoluciona amb personalitat pròpia i un estil que marca tendència. Enrere queden els temps en què la roba de nens es limitava a vestits roses per a elles i pantalons blaus per a ells, en qüestió d'estètica dels petits tenen molt clar el que volen.

-QUÈ ÉS LA MODA?
-LAS CURVYS.
-TRANSTORNS ALIMENTARIS.
-LA MODA INFANTIL.
-LA MODA ADOLESCENT.
-DIFERENTS ESTILS.
-CURIOSITATS.
-ENTREVISTA CLAUDIA RUIZ.
-VÍDEO
QUÈ ÉS LA MODA?
La moda es pot definir com l'ús passatger que regula la manera de vestir-se, de construir, de viure, etc., segons el gust del moment o com a l'ús social que condiciona la indumentària segons unes normes preestablertes que varien d'acord amb l'època i la civilització. Indica, en el seu significat més ampli, una elecció o, més ben dit, un mecanisme regulador d'eleccions, realitzades en funció d'uns criteris de gust, diferent a cada cultura.
ES
PE
RE
M Q


US

HA
GI
AG
RA
DA
T
Fa uns anys parlar de talles grans en el món de la moda no era gens glamurós.
La sortida a la venda de la revista Sports Illustrated amb la model nord-americana de talles grans Ashley Graham en una de les seves portades confirma que les anomenades models curvy ja són un fenomen en el món de la moda. La talla mínima de curvys és la 44 .
Ashley Graham
Candice Huffine
Tara Lynn
Georgina Burke
Lizzie Miller
Robyn Lawley
Fluvia Lacerda
1- Quan vas començar a interessar-te per a la moda?
2- Creus que triomfaràs sent model?
Vesteixen de manera extravagant, amb un look inusual i una interpretació de la moda molt irònica .
Combinen peces de roba d'estil modern i vintage.
Hipster
La moda afavoreix la anorèxia i la bulímia perquè les models són normalment primes, i això es veu tant a les passarel·les com als anuncis publicitaris. Per les models suposa molts sacrificis i moltes han reconegut que no mengen correctament.

Les adolescents volen imitar aquesta imatge. No és dolent seguir la moda i cuidar el físic, però s'ha de ser responsable per l'obsessió pel pes.

Hi ha molta polèmica i crítiques però segueix la tendència. Veiem dos articles sobre aquest tema:

- Polèmica per la primesa de les models de Victoria Beckham:

http://elpais.com/elpais/2015/09/15/estilo/1442332421_398240.html

- La història de la model que va posar cos i cara a l'anorèxia:

http://entremujeres.clarin.com/vida-sana/nutricion/historia-modelo-puso-cuerpo-anorexia-isabelle_caro_0_1334868723.html


TRASTORNS ALIMENTARIS
Qué penseu...?
L'estil casual es caracteritza per la senzillesa de les peces, que poden ser més o menys clàssiques, però que sens dubte ajuden a conformar un look que pot servir tant per anar a treballar (encara que també depèn del lloc de treball) com per sortir, anar a fer les compres o passar el cap de setmana en el camp
Casual
Casual
Hipster

Avui en dia la moda i la televisió ens afecten de diferents maneres en la personalitat de cada un, sobretot si ets adolescent perquè les teves idees encara no tenen tan clares com les d'un adult i la personalitat no està definida completament, qualsevol cosa pot influir en el fet que siguis d'una manera o d'una altra.
HIPPIE
VINTAGE
Vintage
És alguna cosa que podrien portar les nostres àvies, no és broma, la paraula vintage fa referència a peces de dècades anteriors, ja sigui dels anys 20, 50, 60... l'important és que tingui una reminiscencía antiga. Els colors principals són el blanc i el negre.
CURIOSITATS
1- En l'antiguitat, no existien ni models ni passarel·les, els dissenyadors mostraven les seves peces en petites ninetes.

2- Una peça és considerada com " vintage " si data entre les dates 1920-1960, després d'aquesta data, és considerat com " retro ".

3- Els homes van ser els primers a utilitzar joieria i talons.

4- Al segle XV, les dones embarassades estaven molt de moda, tant era aquesta tendència que fins i tot algunes dones es col·locaven coixins en els seus ventres per semblar embarassades.

5- Avui dia és normal observar a una dona amb cabell curt, però en dècades passades aquest era un símbol d'infidelitat i només les dones infidels ho feien servir.
El look hippie és un estil romàntic i molt femení que brilla entre celebrities com: Kate Moss, Vanessa Hudgens o les germanes Olsen. Aquest look mostra un estilisme campestre i casual.
HIPPIE
A
lg
un
a p
re
gu
nt
a?

Avui en dia la moda i la televisió ens afecten de diferents maneres en la personalitat de cada un, sobretot si ets adolescent perquè les teves idees encara no tenen tan clares com les d'un adult i la personalitat no està definida completament, qualsevol cosa pot influir en el fet que siguis d'una manera o d'una altra.
VÍDEO
Tendències nois i noies 2016
Full transcript