Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Plani i Biznesit

No description
by

xukki hoxha

on 14 December 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Plani i Biznesit

Plani i Biznesit
Fu Bauhaus dhe stafi i saj
Ka gjithsej 26 puntorë në sektor të ndryshem.
Sek.Administrates
Sek.Kontabilitetit
Sek.Personelit
Sek.Blerjes
Sek.Shitjes
Sek.Marketingut
Sek.Depos
Emri i ndërma
rjes: FU BAUH
AU
Vendi i ndërm
arjes : SH.M.L "
Ymer Prizreni "
Add. Ndërmarjes : Bajram Curri 2000
Data e Themelimit : 20.09.2005
Filloi punën si një Firmë Ushtrimore në shtator të vitit 2005 , kur si proritet primar do të ketë trajnimin e nxënësve në aspektin ekonomik profesional.
Përgaditja e nxënësve të viteve 12-ta nga profesorët e caktuar do ti bëje ata të afërt në menagjim efikas, të sigurt dhe në drejtimin e punëve të sukseshme në ndërmarje varësisht nga sektori që nxënësit marrin
FU BAUHAUS ka për qëllim ..?
Që ti plotsoj të gjitha kërkesat e konsumatorve
Të punojnë në permisimin e vazhdushem dhe efektiv të proceseve punuese dhe aftësive te personelit.
Ti përmbushim ne vazhdimsi kërkesat etj..
Fu Bauhaus Qdo herë shikon ??
A janë të gatshëm që të blejnë produktin apo shërbimin tonë?
A egzistojn mundsit që nga shitja e produkteve apo shërbimeve ndërrmarja të realizoj punë më të madhe..?
Pasi ti ketë përgjigjet e ketyre pyetjeve , atëhere ndërrmarja FU BAUHAUS bën lansimin e një prodhimi apo shërbimi në treg.
Lenda Mësimore :
FU BAUHAUS
Profesoresha :
Mexhide Çollaku
Nxënësja :
Zylfije Hoxha

Bauhaus si firmë ushtrimore ka shënuar rritje të vazhdueshme çdo vit, duke sjellur kështu jo vetëm risi në tregun vendor po ashtu dhe te jashtëm.
Produktet sa më cilësore i bën vetëm firma jonë FU BAUHAUS dhe sa më e veqant është nga prodhusit e tjerë.
Synimi i Fu Bauhaus-it
Si çdo ndërmarrje edhe Fu BauHaus në programin e saj i ka të caktuar disa synime të cilat drejtohen në mënyren e duhur që ndërmarja FU BAUHAUS të jetë e njohur si brenda vendit ashtu edhe jashtë.
Drejtori i Frimës 180€
Shefat e sektorve 160€
Punëtorët 140€
Full transcript