Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Welkom in de eendimensionale wereld van IKEA

No description
by

Simone Sixma

on 26 November 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Welkom in de eendimensionale wereld van IKEA

Hartelijk Welkom bij
Uw woonwarenhuis dat zich volledig aanpast aan de cultuurindustrie. Bij ons kunt u alles krijgen wat u in uw leven nodig heeft. Neemt u kijkje in uw leven?
Alles wat u nodig heeft voor thuis of uw bedrijf kunt u bij IKEA krijgen. Bij IKEA kunt u daarom eenvoudig uw droom waarmaken. Wij dragen graag bij aan dit vals bewustzijn.
Alles wat wij verkopen is gelijkvormig en reproduceerbaar. Deze gelijkvormige ervaring raden we iedereen graag aan. Lekker knus allemaal hetzelfde. Maar iedereen kiest natuurlijk wel zijn eigen kleur!
Niet alleen onze producten lijken op elkaar, ook onze medewerkers geven we graag een uniforme uitstraling. We zien ze graag als een eendimensionaal mens. Ze zijn daarom allen te herkennen aan een IKEA-uniform. Daarnaast zijn ze altijd druk aan het werk en geven u graag advies. Wel op een duidelijke, directe wijze, zonder veel tegenspraak. Want er zijn meer klanten die geholpen moeten worden.
Als u zelf ook deel wilt nemen als eendimensionaal mens dat bent u trouwens van harte welkom om lid te worden van de IKEA familie!
IKEA laat graag een
autoritaire persoonlijkheid zien. Dit kunt u op diverse plekken in de winkel terug vinden.
Mocht u zin hebben in wat lekkers dan kunt u altijd even langskomen in ons restaurant. Ons restaurant is efficiënt ingericht en volledig gericht op de instrumentele rationaliteit. U kunt even een snelle hap nemen en vervolgens weer lekker verder winkelen.
IKEA helpt ook graag mee met de kolonisering van de leefwereld. We zorgen voor voldoende protocollen en een duidelijke routing zodat het goed overzichtelijk blijft en u daar niet over hoeft na te denken.
Full transcript