Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Fly Into the Future

No description
by

Saskia Reijnders

on 6 November 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Fly Into the Future

Interview Management Team Probleemanalyse Sleutel tot Verandering Futuring The Road Ahead... Futuring Stel elkaar voor! 2015 2015 Het is 8 maart 2015. Je bent getipt eens te gaan praten bij LVNL. Terwijl de meeste luchtverkeersleidingorganisaties kampen met hoge kosten en slechte kwaliteit van de informatievoorziening, heeft LVNL geen centje pijn op dit vlak. Sterker nog, onlangs is besloten dat het LVNL model overgenomen moet worden door alle organisaties die onderdeel zijn van FABEC. Hier wil je zeker het fijne van weten! Futuring
Gebruik een goede kop!
Steekwoorden
Thema's
Beelden: associatiekaart Je schrijft een kort artikel. In je artikel is ruimte voor een korte schets van : Werk je artikel uit op een flip-over: 2015 Wat weerhoudt jullie er van om nu al zo te acteren? Stel vragen bij de gevonden problemen! Bedenk oplossingen! Wat is jouw rol? Samen de weg afleggen naar de top de persoon: wie heb je voor je? Wat is het voor iemand? Leeftijd, gezinssituatie, hobby? Welk beeld wordt bij je opgeroepen?
de werkzaamheden: wat doet hij? hoe geeft hij invulling aan zijn verantwoordelijkheden?
de context: wat is kenmerkend voor de context waarbinnen de persoon zijn werkzaamheden uitvoert? Hoe werkt hij samen met collega’s, oprachtgevers, leveranciers etc? Hoe worden ze gezien door de concurrent?
de beleving: hoe ervaart de persoon zijn werkzaamheden? hoe denkt hij dat zijn collega’s de situatie beleven Je werkt je artikel uit op een flip-over door er een goede kop op te zetten, maar ook steekwoorden, thema's en beelden toe te voegen. Kies een associatiekaart om het verhaal te versterken. Wat zijn kenmerken van jouw gekozen associatiekaart, en wat zegt dat over het verhaal? Jouw lezers krijgen zo een impressie van de afdeling ICT van LVNL en de medewerker.
Full transcript