Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Marienlyst Slot - Samarbejde, Sjov & Skattejagt

Dette er vores præsentation af undervisningsmaterialet vi har udarbejdet i vores innovationsuge. Du, som lærer, står frit til at benytte dette som en guideline til din nye innovative undervisning. Vi ser gerne, at du skriver en kommentar herunder.
by

Emilie Hautop

on 3 April 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Marienlyst Slot - Samarbejde, Sjov & Skattejagt

Første dag
Første dag
Anden dag
Idé
Anden dag
Præsentation af vores undervisningsmateriale
Marienlyst Slot - Samarbejde, Sjov & Skattejagt

Vores idé
Vi har udarbejdet et undervisningsmateriale der tager udgangspunkt i Helsingør Kulturkanon, og dermed også Helsingørs lokalhistorie - dog med hovedfokus på Marienlyst Slot.
Dette skal udfordre eleverne henholdsvis så de forbedrer deres:
- Samarbejdskompetencer
- Bevægelse
- IT/teknikkenskab
- Udvidet deres horisont til andre multimedieværktøjer.
FØRSTE DAG
Første Modul
Eleverne møder kl.08:00, og tager en test der omhandler Marienlyst Slot. Derefter gennemgår læreren en analyse af rå-dataen sammen med klassen. Det forventes, at testen forløber sig dårligt. Herefter har læreren forberedt en hurtig indledning om Marienlyst Slot, da dette giver eleverne en grundviden inden de tager afsted til slottet.

FØRSTE DAG
Andet Modul
Eleverne bedes mødes et bestemt sted da de skal cykle til Marienlyst Slot (dette vurderes af den individuelle lærer). Her følges klassen samlet op til slottet hvor de spiser en samlet frokost. Efterfølgende vil læreren fortælle overordnet hvad skattejagten går ud på. Eleverne får uddelt et kort over grundarealet, og hvor posterne er placeret henne samt en ruteplan.

På skattejagen vil eleverne blive udsat for samarbejdsopgaver der tager udgangspunkt i testen taget i modulet før.

Eleverne vil blive bedømt på deres samarbejdskompetencer, hurtighed og selve besvarelsen af opgaverne da det er en konkurrence på tid hvor vinder-gruppen løber af med en præmie.
- Dette er med til, at på virke eleverne til at blive motiveret, fokuseret og derfor tvinge eleverne til, at samarbejde.
FØRSTE DAG
Tredje Modul
Tredje modul bruges til skattejagten, og fjerde modul bruges til samlet transporten hjem (enten cykel eller offentlig transport)
- herefter får eleverne fri.

Eleverne vil blive bedt om, at gemme alle informationer da de dagen efter skal forberede en fremlæggelse om Marienlyst Slot på 10 minutter.

ANDEN DAG
Første Modul
Eleverne møder kl.08:00 til en kort peptalk fra læreren omkring hvad der forløb sig dagen før, og hvad eleverne skal opnå denne dag. Eleverne får uddelt en opgavevejledning hvor der er tildelt en opgavebeskrivelse som eleverne skal bruge til deres Prezi præsentation.

Hovedfokus vil ligge på hvordan slottet blev/bliver brugt i
fortid, nutid og fremtid.
ANDEN DAG
Andet Modul
Eleverne finder sammen i de samme grupper fra dagen før, og begynder, at forberede deres Prezi præsentation. Da Prezi er et program der kræver tålmodighed og samarbejde, tvinges eleverne til at samarbejde så det bedste resultat opnås. Hvis eleverne mener, at de mangler informationer skal denne tid også bruges til at researche på nettet.

Eleverne for tildelt 1-1,5 moduler til at forberede præsentationen.
ANDEN DAG
Tredje Modul
I dette modul skal eleverne fremlægge deres Prezi for læreren og resten af klassen. Efter dette er opnået skal eleverne tage den selvsamme test de tog dagen før, for at sammenligne deres resultater - her forventes det, at elevernes resultater er forbedret meget mere. Læreren gennemgår igen en analyse af rå-dataen sammen med klassen.

Efter dette får klassen fri, og de er færdige med undervisnigsforløbet
Full transcript