Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Van-e a cégnek lelke?

Szeged, 2011.02.16. - Dávid Kata
by

Rita Abraham

on 16 February 2011

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Van-e a cégnek lelke?

A jobb kultúra triviális, de gyakran elfeledett megkülönböztető jellemző 25% nyereségnövekedés! Míg a kultúra láthatatlan... ... a hatásai láthatók. Van-e a cégnek lelke? Mérőeszközeink A szervezeti kultúra fejlesztése tudatosan tervezett folyamat Szervezeti diagnózisból kiindulva összvállalati fókuszok A kultúrafejlesztés célja A kultúrafelmérés visszamérésének eredményei Mire jó a pulzusmérés? Hogy érzed magad a Magyar Telekom Csoportban? 70% felé javuló tendencia SMS kérdés:
Mitől a legjobb munkahely számodra a Telekom? Mik a vállalat fő erősségei a Hewitt felmérés alapján? kiemelkedő béren kívüli juttatások
támogató vezető
magas szakmai elvárások
vállalati hírnév
diszkriminációmentesség
rugalmas munkaidő
jó munkakörnyezet és megfelelő munkaeszközök
a céges értékek összeegyeztethetők az egyéni értékrenddel
a magyar átlaghoz képest kiemelkedően magas fizetés A munkatársi elégedettség-felmérés eredményei 2010 vs 2008 Célok ismerete Elkötelezettség Szolgáltatói attitűd Vezetők megítélése Világos számomra a vállalatom stratégiája és üzleti céljai.
Ajánlom vállalatunk termékeit az ismerőseimnek és a barátaimnak. Büszkén mondom el másoknak, hogy ennél a vállalatnál dolgozom. Szorosan kötődöm a Magyar Telekom Csoporthoz. A vállalatot nagyon jó munkahelyként másnak is ajánlanám.
A belső és/vagy külső ügyfelek visszajelzése hatással van az osztályunkon hozott fontos döntésekre.
Az osztályunkon tanulunk a hibáinkból. Felettesem világossá teszi, hogy az "ügyfélélmény határozza meg cselekedeteinket", jelenti a munkavégzésünk lényegét.
A szervezeti egységem együttműködik más szervezetekkel annak érdekében, hogy a Magyar Telekom Csoport céljai megvalósuljanak. Nyíltan és őszintén beszélünk egymással akkor is, ha kritikus ügyekről van szó.
Következetes, közvetlen, őszinte visszajelzést kapok teljesítményemről. Felettesem képes motiválni a csapatot, lendületet adni a feladatok ellátásához.
Felettesem megérti és rugalmasan reagál a személyes problémáimra.
Felettesem figyelembe veszi személyes igényeimet, képességeimet és céljaimat.
Mit teszünk MI! Karriermenedzsment Vezetőfejlesztés Atipikus foglalkoztatási formák Munkatársi részvényjuttatási program
Top 15%, Top 5%,
utánpótlás program
Számíthatsz rám! program
4V program Részmunkaidő
Rugalmas
Távmunka Kultúrafelmérés - 2 évente
Munkatársi elégedettség-felmérés az elkötelezettségről - 2 évente
Hewitt Legjobb munkahely felmérés -3 évente
Pulzusmérés - rövid periódusok hangulatváltozásairól - negyedévente Célunk: a szerethető és élhető munkahely, amellyel elégedettek a munkatársak és vonzó a munkaerőpiacon. A Telekom felelős munkáltató 2010-es jelenlegi pontok összehasonlítva
a 2008-ra tervezett pontokkal Energizálás esélyegyenlőség megváltozott munkaképességű kollégák magánélet és munka harmóniában Vezető piaci erőként szakértelemmel kapcsoljuk össze ügyfeleink igényeit a technológia legújabb lehetőségeivel, legyen szó kommunikációról, információról vagy szórakoztatásról. Nálunk minden az ügyféllel kezdődik. Célunk, hogy átélhessék a korszerű kommunikáció minden élményét és könnyedségét. Azért dolgozunk, hogy az ország legkedveltebb szolgáltatója a Magyar Telekom legyen. EPS 5 éves TSR Piaci prémium Bev/Alkalm. TSR 3 éves bevételnövekedés 3 éves
profitnövekedés 3 éves
árrés növekedés 3 éves adózótt eredménynövekedés
Full transcript