Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

kATËRKËNDËSHI

No description
by

fiona spanca

on 5 December 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of kATËRKËNDËSHI

Katërkëndëshi
Katërkëndëshi është një figurë gjeometrike e cila përbëhet nga 4 brinjë,4kënde dhe 4 kulme.
Bashkesia e pikave ne katërkëndësh
Shuma e kendeve te tek katërkëndëshi
Konstruktimi i katerkendeshit
Këndet,brinjët dhe kulmet e katërkëndëshit
kATËRKËNDËSHI
-Pikat ne katërkëndësh
-Pikat brenda ne katërkëndësh
-Pikat jashte ne katërkëndësh
Llojet e katerkendeshave
-Katrori
-Drejtekendeshi
-Rombi
-Romboidi
Katrori
Drejtekendeshi
Rombi
Romboidi
Punoi:
-
-
-
-
-
Ylli Spanca
Albina Fetahu
Pranvera Berisha
Leart Ferizi


Full transcript