Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Shell eco-marathon

No description
by

Ivanka Hofman

on 29 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Shell eco-marathon

Shell Eco-Marathon
TUE De race track Wat is de Shell Eco-marathon? Doel: Zo zuinig mogelijk rijden op 1 L brandstof

Hoe: Met een zelfgemaakte energiezuinige auto - Moet op de openbare weg kunnen
- Airbags, lampen etc. zijn dus verplicht
- Lijken vaak veel op auto's van nu Urban Concept Cars Prototype Cars - Hoeft niet op de openbare weg te kunnen
- Moet wel veilig zijn, dus ook veel regels
- Lijken vaak helemaal niet op de auto's van nu Er zijn verschillende Race-klasses
binnen de Shell Eco-marathon Prototype Urban Concept Team Ubbo Emmius Iedereen kan meedoen!
En meiden, zoals jullie zien is dit niet alleen voor jongens! In ons team zijn er verschillende functies: Public Relations Ivanka Hofman Donja Schijvens Public Relations Wat houdt het in? Je legt contacten met sponsoren Je zorgt voor goede interne en externe communicatie Je stelt documenten op sponsorcontracten etc. Je maakt powerpoints zoals deze Je zorgt dat je iedereen via de Sociale media en mails op de hoogte houdt Je documenteert alles Je plant pers afspraken En je hebt contact met iedereen van Shell en zorgt voor de registratie! Finances Marloes Korte Finances Wat houdt het in? Je regelt alle inkomsten en uitgaven Ook jij bent bezig met sponsorwerving! Je bewaart alle bonnetjes en helpt met de goedkoopste optie te zoeken voor producten Je zorgt ervoor dat je niet teveel uitgeeft en maakt hierom begrotingen en planningen Je hebt veel contact met de school Je bestelt alles voor iedereen en zorgt dat je weet wanneer alles binnen is. Research & Development Janet Huisman Research & Development Wat houdt het in? Je bent verantwoordelijk voor een onderdeel van de auto Je zorgt ervoor dat jouw deel zo energiezuinig mogelijk is Je doet dus veel onderzoek, maar werkt ook veel met je handen Denk niet dat je alles van auto's moet weten, want ook zonder enige kennis van een auto kan je aan de techniek deelnemen Sibren Plieger Lieke Habing Matthias van de Meent Rogér Schoenmaker Je zult goed moeten overleggen Je gaat vaak naar specialisten toe " De Shell Eco-marathon is een real-life project" Shell Eco-Marathon = Héél wat uren overwerken Team Ubbo Emmius en Herbie! TUE is door de registratie!
Phase I & Phase II Dit jaar willen we het resultaat van vorig jaar (186 km/kWh) natuurlijk verbeteren! Doel = 250 km/kwh! Team Ubbo Emmius Hoe komen we aan Herbie? Sponsoren zijn de auto! De Shell Eco-marathon valt onder de O&O uren Veiligheid Remmen,velgen,spiegels & banden Website en logo School en ruimte Studenten Hoofdsponsor van het evenement Nieuwsgierig geworden? Supporters in Rotterdam zijn altijd welkom én zo kan je alvast een beetje oriënteren wat je leuk lijkt. "De Shell Eco-marathon is niet verplicht, het is gewoon een optie die je kan kiezen onder O&O"
Wel een aan te raden optie! Ouders wij zoeken nog sponsoren! Dus als u het leukt lijkt om uw bedrijfslogo op Herbie te laten plaatsen dat kan nu nog! Voor alle voorwaarden raadpleeg iemand van de TUE Public Relations crew.
Full transcript