Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Grov tidplan Gemensamma mappar

No description
by

Simon Jonsson

on 7 March 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Grov tidplan Gemensamma mappar

Objekten fastställs Mallar skapas Test och utvärdering Dokument skapas och gemensamma mappar populeras 18/4 2013 3/6 2013 18/3 2013 11/3 2013 18/4 2013 LAG - Möte Produkt: En lista över aktuella objekt upprättas och presenteras i gemensamma mappar.

Organisationen fastställs av Britt-Marie och Eva.

Produkt: Fyra mallar upprättas och presenteras i gemensamma mappar och kommuniceras på nästkommande LAG.

Camilla arbetar fram mallar som stämmer överens med kommunens grafiska profil. Produkt: En grafisk bild som illustrerar gemensamma mappar och som innehåller dels aktuella objekt, dels alla objekt och på vilken plats de återfinns.
Bilden hittar du i gemensamma mappar.

Kedjebrev upprättas av Simon och frågor diskuteras fram och åter. Alla deltar i diskussionen som syftar till att säkerställa att inga verksamhetsfrågor ramlar mellan stolarna. Utöver kedjebrevet (mejl) så används skrivtavlan i fikarummet som en resultatsammanställning av mejldiskussionen. Britt-Marie och Eva kallar till LAG-möte. På mötet går vi igenom alla aspekter av arbetet och genom work shop så säkerställer vi att alla frågor kommer upp på bordet och att samtliga objekt är beskrivna i gemensamma mappar.

Produkt: Listan över aktuella objekt kompletteras eventuellt. Samtliga objekt finns beskrivna som enskilda mappar i Gemensamma mappar. Produkt: Gemensamma mappar innehåller alla objekt och alla objekt innehåller en objektplan som i sin tur består av de fyra dokumneten 01, 02, 03, 04 och ev. 05.

Alla objektledare ser till att med hjälp av medarbetare upprätta och populera gemensamma mappar. Produkt: Objektet "Närvaro & Schema" presenteras i de nya mallarna och i gemensamma mappar.

Simon upprättar ett exempel på hur det kan se ut. Syftet är att exemplifiera hur gemensamma mappar ska fungera och hur mallarna ska se ut när de är korrekt ifyllda. Mallar upprättas Utvärdering Exempel upprättas Gemensamma mappar populeras Work shop & LAG Objekten fastställs YES! - Gemensamma mappar är i drift
Full transcript