Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Template

No description
by

Events Company

on 25 September 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Template

Agenda

Wie zijn wij?
De opdracht
Programma
Sfeer impressies
See you in
Antwerp!
programma
Ochtend
Programma
U kent mij niet… Althans nog niet… Mijn naam is Graaf Wladimir de Rattos. Ik begeef mij al sinds mensenheugenis in de smalle donkere stegen van deze eeuwenoude binnenstad. Het jaar van de rat is eindelijk aangebroken en nu is het hoog tijd om mijn oude status binnen deze verweerde stadsmuren wederom te bemachtigen. Heeft u het vermogen om mij te slim af te zijn? We zullen zien...

In deze zinderend spannende race gaan jullie de strijd aan met de beruchte graaf Wladimir de Rattos. Dit hooghartige personage bespeelt alle teams in een doortrapt en ingenieus dubbelspel. Taak aan jullie om de medespelers voortdurend op de hielen te zitten en overal te fotograferen, zonder dat jullie locatie onthuld wordt! Maar let op, kijk over jullie schouder, want de graaf is dichterbij dan je denkt… Het spel heeft twee rondes die in het centrum van de stad gespeeld worden. Vertrouw alleen je eigen team en de telefoon.

Detailfoto’s
Elk team krijgt van de graaf per spelronde vijf uitvergrote, geplastificeerde detailfoto’s. Op de achterkant van de foto’s staan aanwijzingen. Deze aanwijzingen leiden jullie naar de plaats waar deze foto is genomen. Jullie dienen met de polaroid camera een foto te maken van hetzelfde object met een grotere achtergrond. Dit is het bewijs aan de graaf, dat jullie daadwerkelijk de juiste locatie gevonden hebben. De graaf geeft 10 credits voor elke correcte detailfoto. De teams hebben in totaal 1 uur de tijd om vijf locaties te vinden.

Breinbrekers:
De graaf bestookt jullie op de telefoon om de tien minuten met breinbrekers. Is de breinbreker goed, krijgt het team 10 credits.

Spotten:
Gedurende ronde 1 kunnen jullie extra punten verdienen door foto’s te maken van de andere teams! Voor elke goedgekeurde foto verdienen jullie 5 credits. Gedurende ronde 2 kunnen jullie ook extra punten verdienen door foto’s te maken van de andere teams, maar ook door foto’s te maken van de graaf!. Let op, gedurende ronde 2 opent de graaf ook de jacht op jullie! Voor elke foto die de graaf van de teams maakt, krijgt het betreffende team 5 punten aftrek.

Niet te missen voor lekkerbekken! Ontdek met deze snoep tour de culinaire hoogstandjes van Antwerpen. Onze gids brengt u op een leuke manier iets bij over het snoepkarakter van Antwerpen en haar inwoners. De gids neemt u mee door het oude centrum van Antwerpen en laat u letterlijk proeven van de stad. Op minstens 4 verschillende locaties geniet u van een typisch Antwerpse delicatesse. Proef de beroemde Antwerpse handjes en het beruchte Bolleke. Of bent u meer een liefhebber van de Filet d’Anvers?

Uw gezelschap wordt opgehaald door onze gidsen. De groep zal in kleinere groepen vertrekken voor het programma Antwerpen bij Bike. Op de fiets langs de leukste plekjes van Antwerpen. Deze fietstocht kunnen wij geheel in overleg met u samenstellen.
Dit 120 meter lange openluchtzwembad beschikt over een plonsbad, kleedhokjes, douches en een heerlijke lig- en relaxzone met zetels. De twee zwembaden liggen op minimale hoogte boven het dokwater waardoor je het gevoel krijgt dat je zelf in het dok zwemt! Deze unieke locatie is tevens uitermate geschikt voor een heerlijke lunch om na de fietstocht samen te komen.
Museum aan de stroom
Tijdens deze tour door het Museum aan de stroom (MAS) krijgt u letterlijk en figuurlijk een groots zicht op de stad, de stroom en de wereld. U maakt kennis met het MAS vanaf de grond tot de top waar wordt stilgestaan bij enkele belangrijke collectiestukken die het verhaal over stad, stroom en haven kracht bijzetten. Laat u meeslepen door dit prachtige gebouw met de glaspartijen en als hoogtepunt het panorama over de stad Antwerpen en de haven.
{Tekst}

The Target is een spannend achtervolgingsspel dat uniek is in de wereld. U speelt als het ware een videogame met Antwerpen als decor. In dit spannende spel is een gevaarlijke criminele bende ontsnapt die de opdracht heeft om zo snel mogelijk € 1.000.000 te verdienen. Een opdrachtgever geeft de bende voor elke misdaad die zij plegen een som geld. Om deze misdaden te kunnen plegen, moeten zij (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn over de binnenstad. Maar telkens als er een voorwerp wordt gestolen of een misdaad wordt gepleegd, komt de politie dit te weten. Drie teams spelen agenten die de criminele bende (gespeeld door 1 team) moeten uitschakelen, voordat ze de opdracht voltooid hebben. Van iedere handeling van de bende krijgen agenten een melding op hun mobiele telefoon en daarmee moeten ze uitrekenen waar de bende zich bevindt. Bovendien krijgen de agenten en de criminelen eens in de zoveel minuten de exacte locatie van de tegenstander te zien.
Lunch
Einde
Programma
Middag Programma
Ontvangst
See you in Maastricht!
5 jarig bestaan
Woonhaven


Restaurant “De Groote Witte Arend” is een gezellig restaurant dat gevestigd is in een oude patriciërswoning met een rijke geschiedenis. Hier worden uw gasten verwacht voor een heerlijk ontvangst met koffie/thee & gebak.
Restaurant De Groote Witte Arend
Events Company
Full service event agency
Antwerp Specialist
Eigen teambuildingsprogramma's
Team van locale gidsen
100 evenementen
Wij zijn wij?
Museum aan de stroom
De Opdracht
Medewerkers
Budget +/- 100,00 per persoon
225 personen
Locatie: Antwerpen
Dagprogramma
5 jarige bestaan
Antwerpen by Bike
Proeven van Antwerpen
Rat Race
De Antwerpse Badboot
In dit spannende en mysterieuze teambuildingspel probeert u met uw team het eeuwenoude mysterie rondom de beroemde Antwerpse schilder Peter Paul Rubens op te lossen. Onderweg ontcijfert u de gecodeerde boodschappen. De opdrachten variëren van het vinden van geheime locaties tot het ontcijferen van geheime boodschappen. Op pad met de spannende opdrachten en mysterieuze hulpmiddelen, komt u met uw team langs geheimzinnige locaties die u terugvoeren naar de tijd van Rubens. Welk team zal het mysterie als eerste ontrafelen en hiermee de prijs in ontvangst nemen?
Het Rubensmysterie
The Target
Doel:
Een leuke dag aanbieden aan jullie personeelsleden ter ere van het 5 jarige bestaan.
Afsluiting
Gezamenlijke afsluiting?
Full transcript