Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ESTÈTICA MUSICAL

No description
by

Emma Ventura Redondo

on 18 March 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ESTÈTICA MUSICAL

Com ha evolucionat la música a través del temps
G.E Estètica musical
-
Què és?
L’estètica musical és la manera de vestir que té cada estil musical. Per tal de donar-li un toc personal a la seva música. També serveix d’ ajuda visual al públic i seguidors.

La roba particular del Rap, és basicament esportiva, amb una gran influència de la vestimenta utilitzada en el bèisbol i el bàsquet, sempre amb un ample bastant gran.
Perquè van vestits així?
Els rapers, abans, solien ser pobres i es guanyavan la vida fent rimes. Llavors compraven roba gran i ample perquè els durés més temps. Alguns dels rapers feien raps ofensius i fins i tot els arribaven a ficar a la presó, allà no els deixaven portar cinturons i portaven els pantalons caiguts, així va començar tot.
Rap


Els elements més característics de la roba típica de la música country son les botes i el barret de vaquer. La vestimenta d’aquest estil es simple i molt còmoda. Porten els cabells recollits en el cas de les noies, i remera blanca.
Country

La vestimenta del Heavy Metal consisteix en pantalons de cuir ajustats o "jeans" elàstics de cigarreta jaqueta de cuir, indumentària de color negre , botes esportives o militars i cabell llarg.

La roba associada al Heavy Metal te la seves arrels en els motoristes.

Com els motoristes, hi ha una fascinació peculiar amb imatges germaniques tals com la creu de ferro.Heavy Metal

El gènere de música pop no té una vestimenta específica; hi ha que vesteixen molt extravagants i d'altres senzills. El que si que té específic és que les bandes de pop d'avui en dia solen vestir amb molts colors, formes, flors, etc.POP
Van vestits amb botes estil militar , pantalons desgastats i amb samarretes ajustades. Solen anar de color negre amb un toc de color . El seu pentinat és el que mes atrau a la gent solen ser crestes o qualsevol altre pentinat estrafolari. Van vestits així per cridar l'atenció del public ja que la seva musica no era molt bona.
PUNK
El vestit de flamenca és la indumentària que utilitzen les balladores de flamenc durant les seves representacions orals o balls.
El vestit de flamenca és l’element més característics i vistós del flamenc. Es tracta d’un vestit llarg i entellat que arriba fins al turmell i s’adorna amb diversos volants que es col·loquen tant en faldilla com en les mànigues
.

FLAMENC

La vestimenta de la dona:
és molt sensual i porten un vestit curt, o llarg amb una obertura en una cama, algunes vegades mitjes de malla.

La vestimenta de l' home:
porten un vestit negre, amb fines ratlles blanques i una camisa blanca amb un barret.
Tango
PROJECTE LA MÚSICA
-
Com va començar tot?
L’estètica va ser introduïda al món de la música pel filòsof alemany Alexander Gottlieb. Algunes de les maneres de vestir dels estils de música van començar als anys 1970-1980 a les tribus urbanes. Això no vol dir què totes van començar en aquella època.
Grup de Heavy metalVestimenta de cantant pop
Vestimenta d'un raper
Vestimenta Punk
Merengue
Vestimenta de l'home:
vesteix amb pantalons blancs o negres de pinces, ajustat a la cintura, sabates de Charol, camisa solta descordada i amb un nus a la part de l' abdomen.

1920
Aquest anys la roba formal s’havia acabat, homes i dones van optar per robes més còmodes a la vegades que informals. Vestits amb cotilles ajustats, pantalons i camises estretes, tot això ho van substituir per roba més informal i còmoda; faldes curtes i pantalons més amples.

Vestimenta de la dona:
Vesteix un vestit de colors vius, escot baix en l' esquena i mig al capdavant, el vestit va ajustat fins una mica baix del maluc i a partir d'aqui adquereix vol.
Vestimenta del Flamenc

Moda del 1960

1960

La dècada del 1960 va trencar moltes tradicions de la moda. A mitjans de la dècada van aparèixer: la faldilla-pantalons, els vestits en forma de caixa i les botes a go-go. El bikini es va posar de moda el 1963
.
1970-80

La dècada de 1970 va començar amb la continuació de les mini faldilles, pantalons acampanats i l'aparença hippie a la fi de 1960. També van aparèixer sabates de plataforma, que es van posar de moda cap l' any 1971. Aquestes sabates les utilitzaven tant homes com dones.


Moda del 1970- 1980
1945-60

1990
La dècada del 90 l' estil més important va ser l'augment de la moda grunge el 1992. La moda Grunge la van seguir tant homes com dones, en vestits i camises de franel, i altres peces típiques. Porten roba de quadres blancs i negres, xapes i tirants. També van tornar les sabates de plataforma i les sabates de talons gruixuts.

La moda del 1990
La producció de roba va ser dominada per el niló (tipus de tela fineta a vegades impermeable) els pentinats tipus rusc i tots aquell voluminosos, el maquillatge extravagant i fort.

Vestimenta de 1945-60
2000-2014

La moda d’ara, es porten els pantalons “pitillo”, els estampats de flors, etc. També s’ha posat molt de moda posar-se un jersei amb una camisa a sota deixant veure el coll i les bocamàniga de les camises.
Vestimenta del 2000-2014
Vestimenta del Merengue
Vestimenta del Tango
Vestimenta del Country
Vestimenta dels anys 1920

Full transcript