Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Noves pantalles consums Interoperabilitat

Et mostrem les noves pantalles d'Interoperabilitat
by

oriol sans

on 22 October 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Noves pantalles consums Interoperabilitat

Si ets Usuari Final Requeridor de productes d'interoperabilitat, aquesta és la teva presentació. Hem definit noves pantalles per facilitar-te els consums i la cerca de resultats i hem simplificat els submenús per fer-t'ho més senzill!!! Noves pantalles consums interoperabilitat Pantalla inicial IOP Pantalla inicial Podem accedir a la Interoperabilitat de diferents formes des de la pantalla inicial. Nova pantalla Consum Consumir productes Recordeu que sempre podeu anar a la Cerca de resultats per recuperar les respostes. Aquesta cerca s'ha reOrganitzat per tal que resulti més senzill conèixer tots els camps pels quals
es pot realitzar la cerca. Cerca resultats Pantalla Resposta Hem canviat la forma en la qual es poden cercar els productes a consumir per fer-la més dinàmica i esperem que senzilla. Tot i que visualment la pantalla de resposta de les peticions de consum no ha experimentat grans canvis, sí que l'hem dotat de majors prestacions. accés
Interoperabilitat
IOP Pantalla pensada per als Usuaris Finals Requeridors per consumir els productes i realitzar la cerca de resultats. També es pot consultar el Catàleg com fins ara. Et donem major visibilitat:
avisos d'indisponibilitat de productes
avisos de les darreres autoritzacions concedides o donades de baixa
darrers consums darrers consums: hem creat dreceres a funcionalitats comuns per fer l'aplicació més usable. ep! et simplifiquem la feina amb un submenú que et permet realitzar l'operativa diària de manera senzilla Esperem que segueixi així!!! ep! Per poder consumir cal que seleccionis:
1.- producte
2.- modalitat
3.- finalitat
i automàticament es carregarà el formulari assignat al producte 1 2 3 (petits trucs) Si vols visualitzar els formularis i la documentació dels productes que NO tens autoritzats, ara ho pots fer traient el check!!! ep! També pots accedir a consumir per fitxer simplement seleccionant l'opció "Per fitxer" ep! Recorda que pots accedir a la documentació funcional del producte ep! Si administres algun grup, podràs escollir entre cercar els propis consums o els del teu equip com fins ara. ep! Hem afegit com a criteris de cerca la Finalitat, i també la Dada de negoci, que és, per exemple, el CIF o NIF del ciutadà sobre qui fou consultada la dada d'interoperabilitat. Catàleg IOP Recorda que sempre que ho necessitis, pots anar a cercar al Catàleg per descobrir nous productes disponibles Hem comprimit les dades de la petició per reduir el tamany de la pantalla i fer-la més usable Hem afegit noves funcionalitats a nivell de petició:
repetir tots els errors tècnics de la petició en una nova petició de consum
poder imprimir directament la petició sense veure el detall
poder anar directament a la pantalla de consums per fer un nou consum del mateix producte/modalitat Hem afegit noves funcionalitats a nivell de sol·licitud. Automàticament podem repetir el consum seleccionat. ep! Atenció!! Recordeu marcar el flag en cas de que necessiteu recuperar fitxers massius (els CSV majors de 500 sol.licituds).
Full transcript