Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

vivEco

description
by

Neus Puigros

on 22 May 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of vivEco

construcció ecològica Miram per la salut VivEco Bioconstruccions, S.L. és una empresa que es dedica a la construcció i rehabilitació d'espais destinats a l'habitatge familiar i a l'activitat comercial, emprant recursos naturals, per una construcció més sostenible.
A l'hora de construir una casa amb els criteris de l'arquitectura sostenible, s'hauran de tenir en compte una sèrie de conceptes bàsics: Que és la construcció ecològica? Qui som? Circuit de calentament bioclimatic Circuit de refredament bioclimàtic 1. Els dissenys han d'ésser bioclimàtics, amb aprofitament de les energies renovables, orientacions favorables cap al sol, i proteccions i aïllaments adients a cadascuna de les situacions. 2. Els materials han d'ésser naturals, no tòxics per la salut, duradors, reciclables i que siguin compatibles amb la salut. Per exemple: ciments naturals, blocs de fang, oli de lli, cànem,
cel·lulosa, suro, fibres de fusta, cals hidràuliques,... 3. Els sistemes constructius han de respectar el medi ambient, aprofitant els recursos naturals amb responsabilitat ecològica, adaptant les solucions de l'arquitectura tradicional a les noves necessitats. Linies de hartmann Es tracta d'una xarxa invisible d'energia que envolta tot el planeta i els encreuaments poden resultar negatius per a la salut. Tan negatius com les falles geològiques, els corrents d'aigües subterrànies o la radiació generada per l'electricitat natural.
La xarxa Harman seria la xarxa de línies de força del camp electromagnètic terrestre i està orientada cardinalment formant una quadrícula que es crea quan es creuen les linies Nord-Sur amb les linies Est-Oest.
En general, es aconsellable evitar els encreuaments de linies Hartmann en llocs on es passa molt de temps, com el llit. Es tracta d'una alternativa ecològica d'edificació, que intenta respectar al medi ambient en totes les seves facetes. Entre altres qüestions, s'apliquen recursos específics d'orientació per aprofitar al màxim l'energia solar, a més de materials no contaminats i energies renovables. Localització de l'oficina. Plànol de l'oficina. ORGANIGRAMA Quins serveis presta vivEco
Bioconstruccions, S.L.? Maison Tricaud Forma Jurídica de l'empresa:
Societat Limitada, S.L. COMPETÈNCIA Avui dia normalment les famílies funcionen amb dos sous, la qual cosa fa que hi hagi més facilitats a l'hora de demanar ajuda a les entitats bancàries.

La gent cada vegada està més conscienciada amb el medi ambient, i analitza les maneres de fer el mínim mal possible a la terra a l'hora de posar en marxa els seus objectius.

Dins d'aquest sector, existeix poca competència a Mallorca, que és la zona a la qual dirigirem els nostres serveis. Ens anunciarem a la premsa, tant a la de nivell autonòmic com a la de nivell local.

Comptarem amb un blog on donarem a conèixer la nostra empresa i els serveis que oferim. Explicarem de manera breu i que capti l'atenció dels visitants del blog, en que consisteix la bioconstrucció.

Pensam que també seria interessant anunciar-nos al programa de festes que cada any publica l'ajuntament al mes de Maig amb motiu de la celebració de les fires i festes de Manacor. Aquesta és la nostra targeta de visita. CÀLCULS Feng Shui Consisteix en la distribució dels espais de l'habitatge i del mobiliari dins aquest, els colors emprats a cada habitació i la ubicació de l'edifici, per tal de millorar l'energia natural del cos humà i permetre que l'ambient estigui en equilibri i ens aporti energia positiva. Compensació de les energies mitjançant la introducció de minerals dins el formigó. Oportunitats de Negoci Instruments i Mitjans de
Comunicació Cas Pessimista Cas Realista Mètodes de Promoció Cas Optimista Fons per cobrir possibles imprevists = 100.000 - 76.574,27 = 23.425,73 € Fons per cobrir possibles imprevists = 100.000 - 64.458,28 = 35.541,72 € Fons per cobrir possibles imprevists = 100.000 - 64.140,54 = 35.859,46 €
Full transcript