Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

EXPO WIFIWAY

No description
by

Marc Casamitjana Montseny

on 24 April 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of EXPO WIFIWAY

on puc aconseguir aquest programa ? 0 + - = 9 8 7 1 2 3 4 5 6 c ATENCIÓ! Us ensenyarem a recuperar la vostre clau però aquest tutorial, només serveix per a recuperar claus amb l'encriptació WEP. ENCRPITACIÓ WEP O WPA ? Desprès de veure la nostre demostració, quina encriptació posarieu wep o wpa ?

Quina feu servir a casa ?

Quina és més segura ? COM PODEM EXECUTAR L'USB ? Al moment d'encendre el pc, hem de clicar F2 o F12, depenent de la marca. Un cop dins la bios, seleccionem la pestanya boot i col·loquem l'usb a la primera posició i reiniciem l'ordinador. WIFIWAY Wifiway es un sistema basat en Linux, la seva utilitat és la analitzar i comprovar la nostre xarxa i la seva seguretat. De forma fàcil i ràpida. Que faig amb aquesta ISO ? Un cop descarregat el programa, obtindreu un fitxer ISO. Aquest fitxer l'haureu de fer botable dins un USB, tot seguir us ensenyo un vídeo amb un petit tutorial : On puc descarregar wifiway? Per descarregar el wifiway, nosaltres recomanem anar a la pàgina oficial, ja que sempre hi ha l'ultima actualització. Taula de continguts - Presentació.
- Explicació WIFIWAY.
- Com instal·lar aquest sistema
- Vídeo mostrant el funcionament.
- Preguntes al grup. Avui aprendrem a utilitzar WIFIWAY OPINIÓ DEL GRUP Sabeu que es wifiway ?? HE PERDUT LA CONTRASENYA DEL ROUTER, COM FARÉ LA FEINA !! Avui aprendreu a recuperar la vostre contrasenya, tot seguit us indiquem el passos: Això serà útil ? http://www.wifiway.org/category/download/ Moltes gràcies TUTORIAL CREAT PER EN MIQUEL, EN YASSINE I EN MARC Reposta : WPA WEP La nostre opinió com a grup és que avui en dia hem d'utilitzar l'encriptació WPA, ja que es la més segura i la més difícil de robar, una clau WEP pots tardar 30 min en aconseguir-la, en canvi una WPA pots tarda hores, dies etc... SOM-HI! POC SEGURA MOLT SEGURA
Full transcript