Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

How to become a Prezi Master

Tips & tricks by @FrogjumpMarcel
by

Marcel Engelman

on 1 February 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of How to become a Prezi Master

"Hang niet de stuntvlieger uit" image: www.nfttu.blogspot.com Je kunt inderdaad in Prezi teksten alle kanten op laten kantelen... Maar de vraag is of je publiek
daar wel zo blij mee is? Vooral wanneer je je prezi presenteert op een groot scherm zijn
toeschouwers vaak
niet gecharmeerd
van dit soort bewegingen... Gebruik dit soort kantel-bewegingen dan ook alleen als ze echt van toegevoegde waarde zijn! Toch eigenwijs?
Je kunt natuurlijk altijd
voorzorgsmaatregelen nemen... Ze zijn er in allerlei leuke kleurtjes! En je kunt er zelfs je
eigen logo op laten
drukken! Maar beter is het om mij niet te imiteren.. "Gebruik goed beeld" "Als je alleen maar slecht beeld hebt, gebruik het dan niet en ga op zoek naar beter!" Er is namelijk altijd beter beeld! Je moet alleen even weten hoe en waar je moet zoeken... Als je beeld er zo uitziet, gebruik het dan maar niet!
Waarschijnlijk heb je het ergens op internet gevonden. Als je het klein in beeld laat zien, valt het misschien nog mee. Maar als je er op in zoomt, wordt het beeld 'pixelig'. Je hebt hier te maken met een Bitmap-image: een image die is opgebouwd uit pixels. Bij websites worden vaak 'low-res images' gebruikt: ze moeten qua bestandsgrootte zo klein mogelijk zijn, zodat de website snel laadt. Dit is in de regel waardeloos beeld voor een Prezi. Je kunt net zo goed geen beeld gebruiken. Sterker nog, je komt dan waarschijnlijk professioneler over! Maar goed, laat je niet ontmoedigen!
Waarschijnlijk is er namelijk wel beter beeld te vinden. Online zijn daar wel een aantal mogelijkheden voor (deze worden straks behandeld). Offline kun je zoeken of er 'high-res' beeld is: bijvoorbeeld beeld wat gebruikt is voor drukwerk. Dit is vaak van perfecte kwaliteit. Vergeet niet om het om te zetten naar beeldschermresolutie (=72Dpi). De 300 Dpi (of hoger) die drukwerkbeeld vaak heeft is namelijk weer iets te veel van het goede: je prezi heeft dan veel tijd nodig om te laden, en waarschijnlijk worden de bewegingen er schokkerig door. Je kunt natuurlijk ook zelf foto's nemen, of via een scanner iets digitaliseren. Leuk als je teksten op een Jpeg zet.
Maar zoom er niet te ver op in, want
dan 'breek' je er dwars doorheen! abc image: www.beebla.com "Bitmap images zijn als dun ijs" "Als je zoekt, zoek dan goed" "Tekst op een website hoeft
niet 'pixelig' te zijn" ZOEK DE 10 VERSCHILLEN SCREENDUMP
JPEG PDF Via Google kun je heel veel beeldmateriaal vinden. Veel van dit materiaal is echter niet bruikbaar. Omdat het te klein, of bijvoorbeeld van slechte kwaliteit is. Standaard staat Google afbeeldingen zo ingesteld dat het alle plaatjes weergeeft die met jouw zoekterm te maken hebben. Ook allerlei 'thumbnails' staan in dat overzicht: images die in het klein op een website goed ogen, maar in jouw Prezi er niet mooi uitzien... Gebruik daarom de geavanceerde zoekinstellingen.
Afhankelijk van hoe groot je de afbeelding in je Prezi in beeld wilt zien, stel je hem in op een bepaald formaat.

1024 bij 768 pixels is bijvoorbeeld een formaat dat je vaak minimaal nodig hebt als je een image fullscreen wilt laten zien. Lager kan soms ook wel, dus je moet hier een beetje mee spelen en testen. Houd bij het gebruiken van images van internet wel rekening met beeldrechten: je mag niet zo maar alles gebruiken! Het is raadzaam om sowieso een bronvermelding te verwerken. Wat niet hoeft te betekenen dat je je dan 'aan de regels houdt': soms mag je beeld gewoon niet gebruiken zonder toestemming van de eigenaar. Vaak is het dan ook raadzamer om images via een stockphoto-site aan te schaffen. Je betaalt er dan voor om bepaalde images te mogen gebruiken. Zeker als je Prezi professioneel inzet is dit een keuze die je moet overwegen. "Maak bij logo's, als het even kan, gebruik van de originele bestanden" Een Jpeg via internet Een SWF vanaf het originele bestand Een Jpeg van een logo heeft als nadeel dat de pixels die je ziet niet mooi zijn. Een logo moet er gewoon goed uitzien! Zeker als het zakelijke klanten betreft wil je gewoon dat zijn/haar logo super goed uit de verf komt.

Als het logo een 'vector logo' is, gebruik dan ook een vector bestand in Prezi i.p.v een bitmap image. Zeker als de Prezi professioneel gebruikt wordt, kun je het eigenlijk niet maken om met bitmaps te werken.

Sommige bedrijven beschikken niet standaard over de originele logo bestanden. Maar als het even kan, ga op zoek naar de vectorbestanden! Als je beschikt over de originele .ai (illustrator) of .eps bestanden, dan kun je deze omzetten naar een .swf file.

Het voordeel van een SWF is niet alleen dat het vaak kleine bestanden zijn (je Prezi laadt dan lekker snel) maar je kunt er ook nog eens ongeoorloofd op in- en uitzoomen: het beeld blijft altijd super strak!

Zeker als je ver inzoomt op een onderdeel van het logo, wil je er zeker van zijn dat je geen lelijke pixels gaat zien. Deze Prezi is daar een goed voorbeeld van.

Om .ai of .eps bestanden om te zetten naar .swf zul je iets meer moeten kunnen dan alleen maar spelen met Prezi: er zijn meerdere tools die je zult moeten beheersen... image: www.morningchicnessbags.com image: www.adverblog.com image: www.maryrachellejohnson.wordpress.com image: www.gossip.whyfame.com image: www.flavourites.nl image: www.flavourites.nl "Maak het jezelf niet onnodig moeilijk" "Als je het doet, doe het dan goed" @FrogjumpMarcel "Projecteren met een beamer" "Andere tools die je eigenlijk onder de knie moet hebben" "Schoenmaker blijf bij je leest" "Betaal voor wat je gebruikt" "Jouw tip?" Heb jij een goede Prezi tip die je met de rest van de wereld wilt delen?

Tweet hem door via @PreziMaster
De Prezi Master kijkt er dan naar of hij inderdaad 'verwerkbaar is'.

Als je tip verwerkt wordt, zal uiteraard je naam en eventueel een link naar een website vermeld worden. Nog even geduld: aan deze Prezi wordt continu gewerkt.

Kom af en toe nog eens terug, of volg @FrogjumpMarcel als je op de hoogte gehouden wilt worden
van aanpassingen. "Geluid" "Animaties" Als je ergens diep op in zoomt, ga dan niet op die diepte van alles proberen te maken. Je zult zien dat je 'vastloopt'. Als je Prezi dat al niet letterlijk doet.

Vaak reageert Prezi trager als je diep ingezoomd bent, en kost het bouwen je dus meer tijd, frustratie en ergernis.

Je kunt beter uitgezoomd alles bouwen, en daar je (hidden) frames en je (bewegings) paden trekken. Vervolgens selecteer je met de shift toets al je items. Het geheel verklein je dan naar de plek waar het moet komen te staan. image: www.download.chip.eu Zoom een beetje uit. Houd de shift toets ingedrukt, terwijl je met je muis een kader trekt om alle objecten die je wilt selecteren. Laat de shifttoets en je muisknop los, et voila: alle items zijn geselecteerd!

Soms gebeurt het dat je bij het maken van een kader over een deel van een object gaat dat je niet wilt selecteren. Geen probleem: als dit maar een deel is van dat object, selecteert hij het niet.

Toch een object geselecteerd wat niet de bedoeling was? Zoom er op in. En klik erop terwijl je de shift toets ingedrukt houdt: dat ene item zal gedeselecteerd worden uit de hele groep. Tip: probeer het verkleinen niet in een keer te doen. Doe het in stappen als je echt heel diep moet. Bij iedere stap zoom je even iets mee in. Op deze manier houd je controle over je transformatie zebra. Tip: plaats het middelpunt van de transformatie zebra ongeveer op de plek waar de items uiteindelijk moeten komen te staan. Je komt dan mooi in het midden uit. tje tje image: www.masdorp.nl Twitter: e-mail: info@frogjump.nl Op zoek naar een innovatief presentatieconcept? De Prezi Master zelf inhuren? Neem contact op met Presensatie! www.presensatie.nl info@presensatie.nl Prezi is op zich een heel gemakkelijke tool,
maar je hebt het niet binnen onder de knie. Binnen kom je waarschijnlijk een heel eind. Je weet dan hoe je teksten en plaatjes moet plaatsen. toch wel een Maar het kost je waarschijnlijk wil je Prezi een beetje doorhebben. Waarschijnlijk kost het je zelfs meerdere om echt mooie Prezi's te maken die er goed uitzien. Compleet met goed beeld en mooie bewegingen. Als je de er voor hebt, Heb je de tijd , of merk je dat Prezi toch wel iets gecompliceerder werkt dan je in eerste instantie dacht... en je bent bereid die er ook
echt voor te , ...dan zou je er over na kunnen denken om iemand in te huren. dan ga jij prachtige Prezi's maken! ingezet wordt, en daarom ook zo moet ogen, is het wellicht om dit Zeker als de Prezi serieus te overwegen. kan jou een hoop tijd
(en misschien wel ergernis) uit handen nemen. en om een mooie, Een echt goede Prezi maak je namelijk niet alleen met Prezi zelf, maar je zult daarvoor meerdere tools moeten beheersen. Want onthoud: beter een goede 'standaard' presentatie dan een slechte Prezi. Je Prezi mist in dat geval zijn doel: je publiek boeien.
Dat is precies wat een goede Prezi wel doet. En soms heb je daar
nu eenmaal de kennis van een prof voor nodig... Een Hij/zij heeft namelijk de professionele te maken! Als je een screendump maakt van je beeldscherm, zal dit altijd een Bitmap image zijn. Op zich is dit geen probleem: images zien er uit zoals ze op de website ook te zien zijn. Tekst wordt echter ook omgezet naar bitmaps. Daardoor wordt tekst 'pixelig'. Zeker als je gaat inzoomen, is dit niet mooi. Via de website www.web2pdfconvert.com kun je een website omzetten naar een PDF. Het voordeel is dat teksten dan altijd 'strak' zijn. Als je gaat inzoomen kan dit je keuze bepalen voor het gebruik van een PDF. Een nadeel is dat images bij de omzetting nog wel eens aangetast worden. Een oplossing zou kunnen zijn om Jpeg images over de PDF te plaatsen. You can put text on a Jpeg, but don't
zoom in too much or you'll break right
through! "Don’t try to be a stunt-flyer" image: www.nfttu.blogspot.com YES, you can twits and turn text in different angles... But the question is will your audience
enjoy it? Your audience won’t like these movements, especially when you
are presenting on a
large screen. Only use these movements when they have an additional value for your presentation! Still stubborn?
Use these precautionary measures! They come in all kinds of colors... And you can even print your logo on them! So don't try to copy me! image: www.shopusi.com "Use the right images" If you only have bad quality images, don’t use them and search for better! If your image looks like the one above, don’t use it!
Propably you have found this image somewhere on the internet. If you display the image
on a small scale you won’t see the problems that arise when you zoom into it. The image
get’s all screwed up (pixelated). The one you are using is a Bitmap-image; an image that
consists of several pixels. Websites normally use these images, because they are relatively
small in file size. But, a Prezi is not a website - so, do not use them! But, don’t get disencouraged!
Normally, better images can be found. There are some online oppurtunities (see further in this Prezi), but also offline you will find suitable images. Try to find HighRes images, those images are perfect for your Prezi. Be sure to turn them into screen-resolution (72Dpi) images. If you use images that are used for printing (300 Dpi) you might be asking too much of Prezi - your Prezi might shock because the files are simply too large. Of course you can also make pictures yourself or digitalize images by using a scanner. abc image: www.beebla.com "Bitmaps are like thin ice" "Know where to search...
and how to search" "Text does not have to be pixalated" Find the 10 differences SCREENDUMP
JPEG PDF Google has a huge collection of images but a lot of these images are not suitable because the quality is too low or the images are too small Google has been configured in such a way that it shows all images that relate to your search inquiry. Even thumbnails will be found on your request; images that look good on a website, but not in your Prezi... Therefore, you should use the advanced settings in Google. Select the format in which you wish to display the image.


1024 by 768 pixels is one of the minimum formats that you want to use when displaying an image fullscreen. Warning! Be careful with using images that you have found on the internet. Some of them are copyright protected, so you can’t use them all. Therefore, always use a credit line (although this still is not sufficient in all cases). If you want to be sure that you are using images that you are allowed to use, buy them from a StockPhoto-website. You are then
paying for using the image. Think this over, especially when you are using Prezi on a professional base. "If you use logo's,
use the original images" A Jpeg via internet An SWF of the original file The disadvantage of a Jpeg-logo is that all pixels are messed up.
A logo has to look good! Especially when it is the logo of your customer.

If the logo is a vector-file, you should use this vector-file in Prezi instead of a bitmap-image. When you use Prezi on a professional base it is just not done to work with bitmaps.

Some companies don’t have the original logo-file themselves. But if you have the chance, try to find it! Maybe you can track down the designer. If you have the original files (.ai or .eps), you can convert them to a .swf file.

The advantage of an .swf file is that they are relatively small (so Prezi will be fast), but you can also indefinetly zoom in and out of them - the image will stay tight!

Especially when you zoom into one particular part of your logo you don’t want the image to be ‘pixelated’. This Prezi is a great example of that!

To convert your .ai or .eps files to .swf you should be able to do more than ‘just playing
with Prezi’ - you'll have to use multiple tools! image: www.morningchicnessbags.com image: www.adverblog.com image: www.maryrachellejohnson.wordpress.com image: www.gossip.whyfame.com image: www.flavourites.nl image: www.flavourites.nl "Don't make it too hard on yourself" "Do it right!" @FrogjumpMarcel "Projecting with a beamer" "Other tools you need to master in order to make a good Prezi" "No one said it would be easy..." "pay for what you use" "This can be your tip..." Do you have a good tip you want to share?

Tweet it to @PreziMaster

If the Master decides to add your tip, your name and website will be mentioned. Patience: this Prezi is under construction.

Stop by once in a while or follow @PreziMaster if you want to be informed of changes. "Sound" "Animation" Don’t try to create stuff when you are zoomed in deep into Prezi. You will notice that your Prezi will run slow.

Prezi responses a bit slow when you are zoomed in. Building your Prezi will therefore take more time and frustration.

It is easier to build everything when you are zoomed out, create your frames and path. The next step is to select all items with Shift and then rescale them and put them into the place where you want them to be. image: www.download.chip.eu Zoom out a bit. Keep the Shift-button pressed down, while you select all objects that you need. Release the shift and mouse-button and all items are selected.

Sometimes you will select a part of an object that you don’t want to select. Don’t worry, if it is just a part of an object, Prezi won’t select it.

Did you select an object that you did not want to select? Zoom in on it and click it while pressing the Shift-key; that one item will be deselected fromm the total selection. Tip: do not try to rescale everything at once. Use multiple steps if you want to go really deep. Zoom step-by-step, zooming in with your object allong the way. Hereby you can control your transformation Zebra. Tip: center the zebra-tool on the place where the items should be placed. You will end up right in the middle! Twitter: e-mail: info@frogjump.nl Looking for a great presentation concept? Want to hire the Prezi Master? Contact Presensatie! www.presensatie.nl info@presensatie.nl Prezi is really easy to use, but you won’t learn it in You will know how to place text and images. But if you really want to know Prezi, you will need It might even take you before you can really make beautiful Prezi’s, with
stunning images and great movements. If you have the and you are willing to If you have the time,
or if Prezi is a bit more complicated than you originally thought... ... you might consider
to hire someone. you can make beautiful Prezi's! and therefore should look like a proffesional one. Especially when the Prezi will can save you a lot of time (even frustration). to build a beautiful A really good Prezi isn't just build only by using Prezi, but with muliple tools. Remember, rather use a good standard presentation than a bad Prezi. Your Prezi will not be able to do what it should do - catch your audience. That is exactly what a good Prezi will do - and sometimes you will need a professional to do so! A He/She has the and and professional A screendump of your screen normally will be saved as a JPEG file. Text on your screendump might therefore look pixelated. Especially when you are zooming, this is something you do not want! Using the website www.web2pdfconvert.com makes it possible to put a website into a PDF-file. The biggest advantage is that all text will be very tight and neat. Therefore, if you want to zoom on your screendumps, use a PDF-file!
One disadvantage might be that images might be a bit screwed up. You can copy-paste .JPG images in front of these
images to solve this problem! Prezi is a beautiful tool
But remember, it's just a tool... This prezi is contantly under construction.
If you want to be informed of changes please follow @PreziMaster on Twitter. Tips & tricks for using Prezi If you want to contribute, you can tweet to @PreziMaster. Only when mastered you will
be able to create stuning Prezi's...

It takes time to master Prezi...
You'll need to practise... 1 step
forward 1 step
back Can you help to translate this Prezi to your native language? Show PreziMaster your skills with a tweet to @PreziMaster. are more like it. Besides mastering english, you should also have good Prezi skills. If you're 'the chosen one', your name will be added to the white circle on the black belt... Zoom out Use your mouse to select a language or tip by clicking the red highlighted boxes. Use the arrow keys on your keyboard to go through the tips step by step. Show PreziMaster your skills with a tweet to @PreziMaster. Besides mastering english, you should also have good Prezi skills. If you're 'the chosen one', your name will be added to the white circle on the black belt... Can you help to translate this Prezi to your native language? If you're 'the chosen one', your name will be added to the white circle on the black belt... Can you help to translate this Prezi to your native language? If you're 'the chosen one', your name will be added to the white circle on the black belt... Besides mastering english, you should also have good Prezi skills. Show PreziMaster your skills with a tweet to @PreziMaster. Can you help to translate this Prezi to your native language? Can you help to translate this Prezi to your native language? If you're 'the chosen one', your name will be added to the white circle on the black belt... Besides mastering english, you should also have good Prezi skills. Besides mastering english, you should also have good Prezi skills. Show PreziMaster your skills with a tweet to @PreziMaster. Show PreziMaster your skills with a tweet to @PreziMaster. be used Better images always exist, you only need to know how and where you can find them! Du kan lägga text på en Jpeg, men
zooma inte in för mycket för då
kommer du att gå igenom isen! "Försök inte vara en stuntflygare" image: www.nfttu.blogspot.com JA, du kan snurra och vända text i olika vinklar... Men frågan är om din publik kommer att gilla det? Din publik kommet inte att gilla dessa rörelser, särskilt när du visar presentationen på en stor skärm. Använd bara rörelserna när de tillför ett värde till din presentation! Står du på dig?
Se då till att åhörarna är rätt utrustade De kan beställas i olika färger... Och du kan tom få din logga på dem! Så försök inte kopiera mig! image: www.shopusi.com "Använd rätt bilder" Om din bild ser ut som denna, använd den inte!
Förmodligen har du hittat bilden någonstans på nätet. Om du visar bilden i liten skala så kan du inte se problemen som visar sig först då du zoomar in närmare. Bilden blir helt förstörd (pixlig). Bilden du använder är en bitmap-bild; en bild som innehåller ett visst antal pixlar. Webbplatser använder dessa bilder för att de är relativt små i filstorlek. Men en Prezi är inte en webbplats - Så använd dem inte! Men tappa inte modet!
Oftast kan man hitta bättre bilder. Det finns en hel del resurser online men även offline kan du hitta bilder som passar.
Se till att du har dem i samma storlek som skärmupplösningen (72 dpi). Om du använder bilder som är avsedda för utskrift (300 dpi) så förväntar du dig för mycket av Prezi - det kan hänga sig för att filerna helt enkelt är för stora.
Så klart kan du även ta bilder själv och scanna in analoga bilder. abc image: www.beebla.com "Bitmappar är som tunn is" "Att veta vart man ska söka...
och hur man ska söka..." "Text behöver inte bli pixeliserad" Hitta de 10 skillnaderna SKÄRMDUMP
JPEG PDF Google har en enorm samling bilder! men många av dessa bilder fungerar inte därför att kvalitén är för dålig eller för att de är för små Google har konfigurerat så att den visar alla bilder som har med din sökning att göra. Även miniatyrer kommer att visas på din sökning; bilder som ser bra ut på en webbplats men inte i din Prezi.... Därför bör du använda de avancerade inställningarna i Google. Välj det format på bilden som du vill visa den i.


1024 x 768 pixlar är en av de minsta storlekar du behöver för att visa en bild i fullskärm. OBS! Var försiktig med att använda bilder du har hittat på nätet. En del av dem är copyright-skyddade, så du får inte använda dem alls. Därför bör du alltid använda ange källan /fotografen för bilden (även om det inte alltid är tillräckligt). Om du vill vara helt säker på att du använder bilder som du får använda, köp dem från en bildbank (StockPhoto). Då betalar du för att få använda en bild. Detta är särskilt viktigt då du använder Prezi för professionellt bruk. "Om du använder loggor,
använd då original-bilderna" En Jpeg från webbplatsen En SWF (flash-fil) av original-loggan Nackdelen med en Jpeg-logga är att pixlarna är blandade. En logga måste se bra ut! Särskilt när det handlar om din kunds logga.

Om loggan är vektorbaserad så använd vektorfilen i Prezi istället för bitmappen. Om du använder Prezi professionellt så fungerar det helt enkelt inte med bitmappar.

En del företag har inte original-loggan själva. Men om du har möjlighet så försök hitta den! Kanske du kan hitta den som designat loggan. Har du original-filen (.ai eller .eps format), kan du konvertera dem till en .swf-fil.

Fördelen med en .swf-fil är att de är relativt små (så Prezi kommer att vara snabb), men du kan även zooma in och ut oändligt i dem - bilden visas lika skarpt hela tiden!

Särskilt när du zoomar in i en del av loggan vill du inte att bilden ska bli pixeliserad. Denna Prezi är ett bra exempel på det!

För att konvertera dina .ai eller .eps filer till .swf så måste du göra mer än bara "leka med Prezi" - Du behöver fler verktyg! image: www.morningchicnessbags.com image: www.adverblog.com image: www.maryrachellejohnson.wordpress.com image: www.gossip.whyfame.com image: www.flavourites.nl image: www.flavourites.nl "Krångla inte till saker i onödan" "Gör rätt!" @FrogjumpMarcel "Att använda en projektor" "Andra verktyg du bör behärska för att ha möjligheten att göra en bra Prezi" "Ingen sa att det skulle vara enkelt..." "betala för vad du använder" "Det här skulle kunna vara ditt tips..." Har du något bra tips du vill dela med dig av?

Tweeta det då till @PreziMaster

Om "the Master" väljer att ta med ditt tips kommer ditt namn och webbplats att nämnas. Ha tålamod: Denna Prezi är under utveckling.

Titta förbi då och då eller följ @PreziMaster om när den uppdaterats. "Ljud" "Animation" Försök inte skapa material när du är in-zoomad djupt i Prezi. Då kommer du att märka att Prezi blir långsam.

Prezi blir trögare när du är in-zoomad. Att bygga din Prezi kommer då att ta mer tid och skapa frustration.Det är enklare att bygga allting när du är ut-zoomad. Bygg dina ramar och bildspelsstruktur först. Nästa steg blir sedan att markera de olika beståndsdelarna i varje vy med 'Shift' och sedan skala dem och sätta dem på den plats där du vill ha dem. image: www.download.chip.eu Zooma ut en bit. Håll sedan nere Shift-tangenten medan du väljer (klickar på) de del-objekt som du vill skala. Släpp sedan shift- tangenten och musknappen och alla del-objekt är då markerade.

Ibland markerar du något del av ett objekt som du inte vill markera. Ingen fara! Det är bara en del av ett objekt så Prezi kommer inte att markera det.

Har du råkat markera ett objekt som inte skulle markeras? Zooma in på det och klicka sedan på det samtidigt som du har Shift-tangenten intryckt. Då kommer den att avmarkeras. Tips: försök inte skala om allt på en gång. Använd flera steg om du vill gå riktigt djupt. Zooma steg-för-steg och zooma ditt objekt med hela vägen. På så vis kan du ha kontrollen över din transformerings-Zebra. Tips: centrera zebra-verktyget på den plats där du vill att objektet ska placeras. Det kommer att göra att det hamnar precis i mitten! Twitter: e-mail: info@frogjump.nl @erkstam En skärmdump av din skärmbild sparas normalt som en JPEG bild. Text i din skärmdump kommer därför att se pixlig ut. Särskilt när du zoomar är detta något du inte vill! Genom att använda www.web2pdfconvert.com kan du göra om en webbplats till en PDF-fil. Den största fördelen med det är att all text blir skarp och fin. Därför bör du använda en PDF-fil om du vill kunna zooma i skärmdumpar!
En nackdel kan vara att bilder kan bli aningens förstörda. Det löser du genom att kopiera in de riktiga bilderna framför de sämre bilderna i skärmdumpen. Om du bara har bilder av dålig kvalité, använd dem inte utan sök efter bättre! Det finns alltid bättre bilder, du behöver bara veta hur och vart du kan hitta dem! Prezi är lätt att använda, men du kommer inte att lära dig det på 5 minuter Sedan har du grepp om hur du placerar text och bilder. Men om du verkligen bill lära dig Prezi så kommer du att behöva några dagar Kanske tom några veckor innan du kan göra verkligt
fina Prezi’s, med
magiska bilder och
bra rörelser. Om du har tid
och är beredd
att satsa på det Om du inte har tiden att satsa eller om Prezi är mer komplicerat än vad du trodde till en början.... ... kanske du bör överväga att anlita någon. så kommer du att skapa fina Prezi's! Särskilt om du har tänkt använda Prezi professionellt
och därmed borde
se professionell ut. kan spara dig en massa tid (och även frustration). En verkligt bra Prezi är inte bara baserad på användandet av Prezi, utan av flera verktyg. Kom ihåg att det är bättre att använda en bra powerpoint än en dålig Prezi.
Din Prezi kommer inte att lyckas med vad som är avsikten - att fånga din publik.
Det är exakt vad en bra Prezi kommer att göra
- och ibland kommer du att behöva ett proffs för att göra det! Ett Prezi-proffs Tar nog snarare 2 timmar. Har
du tid? Initiativtagare för denna Prezi @erkstam Han/hon har tiden och kunskapen att bygga en fin och proffsig Prezi Can you help to translate this Prezi to your native language? Become a local hero & a true PreziMaster in your own country! 노란새우 @Yellimp
http://yellrimp.tistory.com Korea No.1 Prezi Community
http://www.prezi.co.kr The Korean version will pop up in a new browser window http://www.prezi.com/yryo3md2upkw/korean-version-prezi-master/ D UPDATE:
Deze bug is inmiddels door Prezi opgelost:
Vanaf nu kun je gewoon Bitmaps gebruiken en er op inzoomen: je breekt er niet meer doorheen! or @FrogjumpMarcel
Full transcript