Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Bernstein TECHNICLine

No description
by

Maarten Bunte

on 28 November 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Bernstein TECHNICLine

photo credit Nasa / Goddard Space Flight Center / Reto Stöckli Bernstein importeur voor de Benelux Ridair/Brema & Bernstein De relatie tussen Ridair/Brema en Bernstein gaat reeds terug tot 1982.
Gedurende deze periode is Bernstein veranderd van een fabrikant van met name trim-gereedschap voor de televisie installateur naar een allround fabrikant van hightech handgereedschap voor de elektrotechniek en elektronica, met als specialisatie ESD gereedschap. TECHNICLine Om het reeds zeer uitgebreide tangen programma te vervolmaken heeft BERNSTEIN nu naast de reeds bekende EUROLine-Conductive de TECHNICLine tangen-serie op de markt gebracht. De TECHNICLine, volledig gefreesd uit kogellagerstaal, voorziet samen met de EUROLine-Conductive in een serie tangen van zeer hoge kwaliteit, die behoren tot de absolute top van de markt. TECHNICLine scharnier De TECHNICLine is de eerste BERNSTEIN tangen-serie welke voorzien is van een instelbaar geschroefd scharnier. Het ingelegde scharnier is middels de stelschroef naar uw eigen wensen in te stellen. TECHNICLine ontwerp De TECHNICLine is volledig CNC gefreesd uit kogellagerstaal, hiermee wordt een tang verkregen waarbij elk exemplaar volledig identiek is. Het gebruikte materiaal, kogellagerstaal ipv gereedschapstaal, biedt een tang met een zeer hoge hardheid en slijtvastheid. Het oppervlak is gezandstraald waardoor een mat niet reflecterend uiterlijk wordt verkregen. TECHNICLine ontwerp Door de tangen te frezen is het mogelijk gebruik te maken van kogellagerstaal. Dit materiaal met een grote hardheid en slijtvastheid geeft de inductief na geharde snijvlakken een zeer hoge hardheid van 63 - 65 HRC. Dankzij deze hoge hardheid introduceerd BERNSTEIN nu met de TECHNICLine haar eerste Ultra-Flush tangen met behoud van snijwaarden. TECHNICLine ontwerp De tangen zijn voorzien van ergonomisch gevormde 2 componenten ESD veilige anti slip handvatten. In de handvatten zijn twee RVS bladveren geïntegreerd.
Deze handvatten zijn reeds bekend van de BERNSTEIN EUROLine-Conductive tangen serie. TECHNICLine
de uitvoeringen Bedankt voor uw aandacht TECHNICLine
samengevat Volledig gefreesd
en gezandstraald Instelbaar scharnier Ultra Flush RVS bladveren ESD veilige ergonomische handvatten Snijwaardentabel in handvat
Full transcript