Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Com es fa una campanya publicitària?

Projecte de Recerca - 4t ESO
by

Alba Fernandez

on 22 April 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Com es fa una campanya publicitària?

MITJANS Mitjans impresos LA PUBLICITAT I EL MÀRQUETING COM ES FA UNA CAMPANYA PUBLICITÀRIA? Campanya publicitària de l'ONG SPIC DESENVOLUPAMENT D'UNA CAMPANYA PUBLICITÀRIA - PRIMER PAS: Briefing - SEGON PAS: Investigació Un cop que s'ha definit el briefing i ha sigut aprovat, el dissenyador comença a buscar informació que es pugui introduir en el procés creatiu de la fase d'ideació. - TERCER PAS: Brainstorming Consisteix en generar moltes idees diferents que posteriorment es reduiran per així quedar-nos amb unes poques solucions.
Per poder realitzar una pluja d’idees correctament s’han de seguir unes normes.
El nostre objectiu principal és desenvolupar d'una campanya publicitària. Projecte de Recerca Laia Baeta
Alba Fernández
Irene Martínez El màrqueting és el procés de planificar el disseny d'un producte
La publicitat s'entén com comunicació no personal i pagada, que duu a terme un patrocinador identificat Relació amb la societat de consum L'objectiu de la publicitat El receptor Interpretació Efecte via racional via emocional Premsa (diàri i revista) Tanques urbanes (pintades o llumisoses) Publicitat móvil Publicitat directa Mitjans audiovisuals Ràdio Televisió Publicitat viral Cartells espontanis Banderoles Publicitat estètica (instal·lacions) Presenta tot allò que el client requereix per a un treball.
S'ha d’incloure tot allò que permetrà que l'equip creatiu iniciï el procés de disseny.
Al escriure un briefing cal tenir presents una llista de paràmetres.
El seu objectiu és cumplir el que demana el client. S'aconsegeuix mitjançant unes preguntes. 1.- Qui és el client i el públic objectiu?
El client pel qual realitzarem la campanya publicitària és la ONG SPIC
El públic objectiu ha de ser comprendre en una classe social mitjana-alta i activa 2.- Quina solució de disseny té el client en ment?
Vol fer anuncis impresos, anuncis audiovisuals i anuncis a través d'Internet. 3.- Per a quan es necessita el disseny i durant quan de temps?
Després de l’estudi es definirà quin és el temps durant el qual la campanya ha d’estar activa 4.- On s'utilitzarà el disseny?
Cartells que s’anirien repartint per les principals ciutats de Catalunya 5.- Per què el client creu que necessita una solució de disseny?
El missatge ha d’arribar al públic a través de tots els mitjans de comunicació per assegurar-nos de que es coneix i se li doni importància. 6.- Com s'implementarà la solució? Pot ser Quantitativa Qualitativa Investigació primaria Investigació secundaria Cal tenir en compte una llista de paràmetres INVESTIGACIÓ DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ Hem fet una enquesta Hem calculat i hem fet un presupost sobre quan costaria dur a terme la campanya:
Televisió : 10.000 €
Diari : 5.005 € / 6.100 €
Ràdio : No el coneixem
Fer les samarretes : 6.206.832,30 €. INVESTIGACIÓ DEL PÚBLIC OBJECTIU Després de realitzar una enquesta el nombre de possibles compradors de la samarreta serien 2.068.944 persones. - QUART PAS: Realització dels esbossos Serveixen per posar la idea ràpidament en paper i així crear una representació visual.
Després aquest esbós es pot convertir en una possible solució.
Les possibles presentacions que es facin, són les que es presentaran al client per que esculli la idea que més li agradi. Elements que formen aquesta idea Els colors Les imatges El disseny gràfic La música - CINQUÉ PAS: Selecció de la millor proposta És un dels últims passos de la campanya publicitària.
L'equip creatiu, selecciona juntament amb el client, la proposta que millor compleix els requisits que es demanaven. Samarreta definitiva Cartell definitiu Logotip definitiu Web de la ONG http://ongspic.wix.com/ong-spic Resultats de l'enquesta L'emissor Amb un anunci de ràdio, de televisió, una pàgina web, i un cartell publicitàri.
Full transcript