Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

El nadal als Estats Units d'America

No description
by

inés marín

on 4 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of El nadal als Estats Units d'America

fet per: Alba Alemany, Inés Marín i Laura Navarro. El Nadal als EUA DIA D'ACCIÓ DE GRÀCIES Pels Americans la temporada nadalenca comença al Novembre amb la celebració del Dia d'acció de gràcies.
el 1863 va ser proclamat un dia nacional per lincoln, però abans era una tradició, al 1621 les colonies de plymouth i els indis wampanoag van compartir una festa de la collita de la tardor es reconeix avui dia com una de les primeres celebracions d'Acció de Gràcies a les colònies. Durant més de dos segles, els dies d'acció de gràcies es va celebrar per colònies individuals. SANTA CLAUS Els americans celebren santa claus,o sant nicolau. el nom esta basat en un bisbe que per nadal donava joguines als nens pobres. el dia 24 de desembre, porta regals als nens.
D'acord amb una antiga tradició de 1820, santa claus viu al pol nord amb rens magics i follets que fabriquen les joguines CAP D'ANY El dia de cap d'any les famílies fan un sopar per celebrar el nou any, a l'ultim segon de l'any les parelles es fan un petó per desitjar-se sort al pròxim any.
També el celebren fent focs artificials a mitja nit. El primer dia de l'any marca la fi del nadal. Coses tipiques del nadal: el vesc es un dels objectes típics que es posen en les cases del Americans. Fa temps es creia que el vesc tenia poders màgics. Ara a partir d'aquesta creixença el vesc s'a convertit en un símbol d'esperança i d'oració pels solitaris, en canvi les persones que no estan soles es donen un peto a sota seu donan-li les gracies. L'abre de Nadal Moltes famílies als Estats Units col·loquen un petit pi a casa seva i el decoren amb llums de colors i alegres adorns. En el matí del Nadal, els nens desperten per trobar els seus regals en vistosos embolcalls sota l'arbre de Nadal. Els petits, sovint pengen mitjons buits a la xemeneia i igualment els troben plens de dolços i petites de joguines.

GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ les llums de Nadal. Les famílies decoren les seves llars per a la temporada de festes adornant amb llums a l'exterior i petits arbres i tanques de la seva propietat. Les cases veïnes prenen una aparença festiva i alegre cada nit.
Full transcript