Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

pdaaad

treball Web 2.0
by

Laura Morte Montoro

on 28 February 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of pdaaad

Bibliografia Web 2.0 Laura Morte
Grup 7b
Educació Primària Web que parla sobre la Web 2.0 i, a més, inclou una presentació de PowePoint:
http://blog.victorbarbero.com/2009/02/28/presentacion-sobre-web-20-y-educacion/

Bloc de l’escola Josep Pla (concretament del cicle superior):
http://ceipjosepplaciclesuperior.blogspot.com.es/

Bloc educatiu sobre la llengua:
http://blogdelengua.blogspot.com.es/ Treball sobre la Web 2.0
Data d'entrega 01.03.2013 Característica 1

Permet una comunicació oberta a tots els usuaris. Característica 2
Llibertat de compartir, distribuir, i publicar continguts. A més, un mateix contingut en molt llocs diferents. Definició URL La Web 2.0 es pot considerar com un canvi de paradigma en el concepte d’Internet i les seves funcions. Es pot definir el concepte de Web 2.0 com una actitud que l’usuari ha de treballar i adoptar per tal de desenvolupar-se en Internet. La Web 2.0 es una evolució de les aplicacions tradicionals que es podien trobar en la xarxa en unes altres de major utilitat que utilitzen la intel•ligència col•lectiva per proporcionar serveis interactius. Paraules clau:

- Canvi de paradigme
- Actitud
- Tranformacions
- Finalitats i objectius La seva finalitat és facilitar als usuaris la interacció amb altres usuaris que es poden trobar arreu del món i, d’aquesta manera, el desenvolupament de xarxes socials on els usuaris es poden expressar, opinar sobre diferents informacions, compartir arxius, rebre, donar i buscar informacions diferents, etc. A més, té l’objectiu de proporcionar millors solucions per l’usuari final. Per tant, l’usuari de la Web 2.0 ha de mostrar interès, col•laboració i creació de nous coneixement per poder compartir-los amb els altres usuaris. Característiques 3 i 4 Informació pública que permet la facilitat d’introduir més informació addicional o, per el contrari, extreure-la fàcilment.

Els continguts als quals podem accedir amb aquesta tecnologia són variats: escrits, sonors, vídeos, fotografies, etc. Llistat d'aplicacions 1) Blogger. En la meva opinió, seria molt útil crear un bloc per la classe de cicle superior, ja que els demés encara no ho sabrien utilitzar a la perfecció, per a que cadascun pogués escriure una reflexió del que han fet a classe o per que cadascun pogués compartir els seus treballs amb els companys. Considero que seria una forma diferent de treballar.

2) Google. En la meva opinió, seria molt importat i útil que els alumnes coneixen el buscador Google ja que, actualment, és un dels buscadors més utilitzats. A més, seria interesant que els alumnes sabessin com trobar informació en el buscador.

3) Wikimedia. És important que els alumnes coneguin les wikis ja que permet obrir un document on tots els usuaris puguin escriure i, alhora, tots puguin veure les modificacions que els seus alumnes han realitzat. Aquesta web recull totes les tipus de wikis com: wikipedia, wikinews, wikimedia, wikispecies, etc.

4) Gmail.com. Gmail permet que dos o més usuaris comparteixen qualsevol tipus d’arxiu de manera privada. En la meva opinió, seria molt útil que els alumnes poguessin crear un perfil en Gmail ja que d’aquesta manera els permetria estar en contacte privat entre dos o més usuari per compartir treballs o simplement per parlar a distància.

5) Youtube. Considero important que un alumne sàpiga utilitzar Youtube. Malgrat que l’ús comú és escoltar musica, també es poden trobar vídeos o presentacions molt interesant per aprendre, per exemple vídeos de la creació de la Terra, les plantes, els minerals, etc. Caracterísitques Origen i creador L’origen del terme es troba donat per Dale Dougherty de O’Reilly Media en una pluja d’idees per desenvolupar-les a una conferencia, en aquell moment es trobava amb Craig Cline de MediaLive que, entre els dos, van arribar a la conclusió que la xarxa estava en un moment de renaixement, les coses anaven canviant i els models de negoci evolucionaven. O'Reilly Media, Battelle, y MediaLive van realitzar la seva primera conferencia per parlar sobre la Web 2.0 en Octubre del 2004 i, en conseqüència, la segona al Octubre del 2005.
En el 2005, va definir el concepte de Web 2.0, a més, va analitzar cóm estava evolucionant Internet després de l’explosió de la bombolla econòmica produïda per les empreses “.com”. A partir d’aquest moment les conferencies sobre la Web 2.0 es donaven regularment.
Per tant, es considera Tim O’Reilly com el creador de la Web 2.0. Fins aviat!! Maestros del Web. ¿Qué es la Web 2.0? [en línea]. [Consulta el 22 de Febrer del 2013]. Data de publicació: 27 d’octubre del 2005. Disponible en: http://www.maestrosdelweb.com/editorial/web2/
Junta de Andalucía. ¿Qué es la web 2.0? Conceptos y recorrido por aplicaciones prácticas. [en linea]. [Consulta el 22 de Febrer del 2013]. (ppt). Disponible en:
http://www.juntadeandalucia.es/averroes/mochiladigital/didactica/introduccion_web20.pdf
Wikipedia. Web 2.0. [en línea]. [Consulta el 22 de Febrer del 2013]. Data de publicació: 22 de Febrer del 2013. Disponible en:
http://es.wikipedia.org/wiki/Web_2.0 Eines
d'actualització HootSuite Hootlet
Compartir amb Hootlet permetrà que les URL enviades a través d’aquest programa es sincronitzin automàticament amb HootSuite Analytics.
Full transcript