Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ANALIZA E KONKURRENCES

No description
by

Oleda Jança

on 25 January 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ANALIZA E KONKURRENCES

ANALIZA E KONKURENCES
ANALIZA E KONKURENCES
KASTRATI OIL ALBANIA
Forcat e PORTERIT
ANALIZA SWOT
Fakulteti i Biznesit
Kursi: Drejtim Marketingu
Universiteti " ALEKSANDER MOISIU", Durres
Burime te Rendesishme:
Drejtim Marketingu- E.Llazo, A.Tartaraj, E.Myftaraj, "PAPIRUS", Tirane, 2013.
http://kastratigroup.al/sq/about_us
http://lajmetari.info/index.php?lang_id=ALB&sec_id=6
Punoi: Oleda Jança
Arjola Bylyku
Igli Muço
Esterina Kaçuri
Barrierat e hyrjes
E Ulet
Fuqia Blerese
E Larte
KASTRATI GROUP
eshte nje kompani lider e pavarur dhe ne pronesi private, e bazuar ne Shqiperi. Kompania eshte themeluar ne fillim te viteve 1990 ne Shqiperi.

Rivaliteti konkurues

I Larte
Produktet zevendesuese
E Larte
FUQITE
Qendrueshmeria konkuruese 3*3=9
Venia ne dispozicion i teknologjive te reja 3*3=9
Furnitor i besueshem dhe fleksibel i karburantit per anijet ne Adriatik. 3*3=9
Miremenaxhimi i detyrave strikte 3*3=9
Eksperiancat dhe dijet 3*2=6
KASTRATI GROUP merr me qera anije te cilese se larte 2*2=4
Ka më shumë se 70 stacione shërbimi në Shqipëri, 116 kamione çisterne ne Shqiperi dhe 10 pika karburanti ne Kosove. Ne operojme gjithashtu dhe ne Mal te Zi e Maqedoni. 3*2=6
Pajis me kartë bonus cdo klient . 2*2=4

MUNDESITE
Perdorimi i teknologjise me te fundit 3*2=6
Mundesia per tu zgjeruar ne mbare lidershipin shqipetar 3*2=6
Rritje ne cilesine e produktit 3*3=9
Uljen e kostos dhe rritjen e efikasitetit 3*3=9
Objektiv eshte rritja e kapacitetit rezervues ne 120.000 ton. 3*2=6
DOBESITE
Importimi i lendes se naftes con ne rritjen e kostos se saj -3*3=-9
Terheqja e konsumatoreve te rinj -2*3=-6
KERCENIMET
Kriza ne ekonomi -2*3=-6
Konkurrence intensive -3*3=-9
Ndryshimi i sjelljes konsumatore -3*3=-9
Avantazhi i kostos- Kosto e ulet, Marzh fitimi i larte i deklaruar ne shtet 1milion$/muaj
Krijimi i Avantazhit Konkurues
Avantazhi i diferencimit-Politika e privatesise se klientit, Karten Bonus edhe supermarketet SHMEL.
Avantazhi marketing- 70 pikash karburanti, 116 kamione çisterne ne Shqiperi dhe 10 pika karburanti ne Kosove. gjithashtu dhe ne Mal te Zi e Maqedoni. Produkti biodiesel dhe nenprodukte te tjera.
Plot 830 kliente te tjere ne me pak se nje muaj. Plot 15400 jane paisur dhe e perdorin Karten Bonus per cdo rimbushje me karburant si dhe 4200 kliente te tjere jane paisur me Tollonin Elektronik.
Full transcript