Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Presentatie Hema

No description
by

recep aktas

on 30 November 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Presentatie Hema

Presentatie Hema Geschedenies Producten Vestigingplaats Op 4 november 1926 opende de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, kortweg H.E.M.A., de eerste winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Een warenhuis voor de gewone man waar producten werden verkocht tegen eenheidsprijzen van 10, 25 en 50 cent. Vanaf de eerste dag stond HEMA voor eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. In 1927 werd een winkel buiten Amsterdam geopend en één jaar later waren er al tien vestigingen. Promotie door folders door de brievenbussen te verspreiden,
door reclamefilmpjes op tv uit te zenden,
door in het nieuws te komen,
door acties te houden,
door hun naam op artikkelen te gebruiken van eigenmerk en
door hun eigen merkartikkelen te gebruiken bij verkoop bijvoorbeeld krijg je bij aankoop van een broodje rookworst een servetje met het hema-logo erop. Verkoopsysteem Branche Hema is een bedrijf waar veel klanten komen onderanderen de ouderen mensen tussen de 25 - 60 jaar oud. Hema verkoopt Maaltijden, Kleding, Huisartikelen, Foto's , Gordijnen, School spullen en nog meer. Alles wat hema verkoopt is van het eigen merk hema.
We ontwerpen al onze producten zelf waardoor elk artikel die typische HEMA touch heeft. Maar er loopt nog een rode draad door het assortiment. Of liever: een groene draad. Al onze artikelen voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De aantallen filialen per land die bekend zijn:
Nederland: 492
België: 90
Duitsland: 10
Luxemburg: 4[3]
Frankrijk: 9 De doelgroep van HEMA is in de jaren tijd veel veranderd. Het begon allemaal met de wat armere mensen die niet veel geld te besteden hadden. Het was een erg goedkope winkel die niet veel uitstraling had. Toen de HEMA wat bekender werd door Nederland zijn de mensen het gaan waarderen en was het aantrekkelijk voor iedereen. De winkel trekt meer vrouwen aan qua kleding. Hema verkoopt producten onderander, Huis artikelen, School spullen enz.
Ze sponsoren met reclames en folders, Internet bestelling. DoelGroep
Full transcript