Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Treballar amb Prezi a l'aula de Primària

Prezi is simple: You Write, Zoom, Arrange.Using these simple means, you can express many things - with great impact.Here are some basic examples such as timelines, TOC, Zen likes.
by

Félix Serra

on 22 January 2017

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Treballar amb Prezi a l'aula de Primària

Crear
una
lista Crear una presentació Crear una línia
del temps Amagar un detall... Crea un pòster! o sorprendre: Imàtges Els teus alumnes es quedaran sorpresos en veure els efectes del zoom, a més de veure-ho tot en un cop d'ull general, sens dubte es preguntaran ¿què passarà ara? Crida l'atenció dels teus alumnes/as! el fas diminut i de sobte... zoooooooooooom El zoom ens permetrà ampliar els temes d'interès i tornar a una vista general a mesura que es necessite Pots utilitzar el zoom i l'escala per augmentar els més importants, reduir els secundaris, usar els marcs per ressaltar altres, etc. Si vols que es queden amb els punts fonamentals d'un tema Diagrames Diapositives... Pots aturar la història en qualsevol moment, allunyar la imatge, mostrar alguna cosa relacionada,
respondre a un comentari, i tornar una altra vegada amb un simple clic! ...pots utilitzarles afegint text per donar vida a una història, una excursió, etc. O fer click en un altre lloc i observar que passa!... pujar baixar s m l xl Una forma ideal de jugar amb la creativitat! ¡innova! narra històries amb elles! .............02.............................04...................................06.................................08.................................10 ...el dilluns... ...el dimecres... ...el disabte... ...la pròxima setmana... Pots utilitzar marcs per anant puntualitzant el més adient en cada ocasió... Els teus alumnes es quedaran sorpresos en veure els efectes del zoom, a més de veure-ho tot en un cop d'ull general, sens dubte es preguntaran què passarà ara? Com usar Prezi en l'aula? Usar Prezi és fàcil:
escriure,
zoom,
organitzar. Només amb nombres i algunes dades crees una seqüència molt visual Només utilitzant uns comandaments molt bàsics pots treure gran partit i crear impacte en el teu alumnat Atreveix-te a crear coses noves! la dieta mediterrànea les emocions les llengües La terra les plantes la diversitat Usa l'escala per crear efectes Usa la rotació per ajudar a la comprensió usa la teva imaginació! Gracies per la vostra atenció!! Aleshores pots jugar amb el zoom Una cosa més... Si vols acabar la teva tasca d'una manera encara més sorprenent, utilitza un gran zoom final perquè descobreixen que s'han estat menejant dins del cos humà, una galàxia, o les bombolles d'un peixet ..... etc. CACHEWEBME presenta:
Ideas para trabajar con Prezi en el aula de Primaria FEM PRESENTACIONS AMB PREZI CASTELLÓ 16 DE FEBRER 2013 Félix R. Serra Fortea demà examen!
Full transcript