Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Junior Development Project

No description
by

Roxi Lazar

on 22 December 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Junior Development Project

Junior Development Project Scopul proiectului nostru este dezvoltarea experientelor de invatare practice care sa genereze competente transversale. Tabara de vara "Sa invatam cum se invata" Excursie educativa Prin aceasta tabara incercam sa stabilim conexiuni folositoare intre domeniile cunoscute de elevi, astfel incat acestia sa isi clarifice parerea despre lucrurile din jurul lor si sa isi dezvolte aptitudinea de a folosi metode neconventionale in proiecte si teme. Suntem o echipa de tineri care cred ca educatia este cel mai important lucru ce poate fi oferit celorlalti. Consideram ca o educatie alternativa timpurie este foarte eficienta in dezvoltarea unor indivizi capabili sa ia decizii responsabile, atat pentru ei cat si pentru ceilalti. Cum facem asta?
Organizam activitati ca sedinte de gatit, de dans sau de arte vizuale, cursuri despre educatie economica si civica si ne distram prin ore de sport si excursii. Pe cine ajutam?
Elevii de gimnaziu sunt cei pe care dorim sa ii atragem in aceste proiecte Tabara se va tine intre 19 si 25 august 2011, in Gura Humorului. Prin aceasta excursie ne propunem ca elevii sa cunoasca obiectivele culturale din inprejurimi.
Ne dorim ca ei sa priveasca un obiectiv in ansamblul sau istorico-geografic, precum si, in functie de specificul obiectivului, sa vada ansamblul artelor si stiintelor care contribuie la acea unitate. Ne propunem ca prin 3 seminarii de specialitate elevii sa isi dezvolte competentele tehnice de folosire a calculatorului si internetului in scop educativ. Cine ne ajuta?
Incercam sa implicam in primul rand scolile generale si comunitatea, apoi ne dorim ca la activitatile noastre sa participe si specialisti in domeniu care sa ofere credibilitate. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul sponsorilor si partenerilor media Cum ii rasplatim?
Oferim vizibilitate in media si posibilitate de impartasire a experientei de viata de la cei care o au catre cei care au nevoie de ea. Printr-un tineret educat atat familia cat si societatea se vor dezvolta durabil, deoarece educatia este o investitie pe termen lung cu rezultate continue. Bugetul nostru Calendarul de desfasurare propus Ce vrem de la voi? Sa ne sustineti! :)
Full transcript