Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

El telèfon mòbil

No description
by

Lluna Ramos

on 9 April 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of El telèfon mòbil

Va nèixer un 3 de març del 1847 a Edimburg (Escòcia). I va morir el 2 d'agost del 1922 a Nova Escòcia (Canadà). Va ser inventor científic i enginyer.
Biografia de Antonio Meucci
Va nèixer un 13 d'abril del 1808 a Florència (Itàlia). I va morir el 18 d'octubre del 1889 a Nova York(EUA). Va ser un inventor i científic italià. Ell va ser qui realment va descobrir el telèfon.
Origens
Tothom coneix com al creador del telèfon l'Alexander Graham Bell, però el real inventor d'aquest aparato va ser l'Antonio Meucci. El que va pasar va ser que Meucci només va poder, per dificultats econòmiques, presentar una petita descriptció del seu gran invent. Aleshores Graham Bell juntament amb Elisha Gray al cap d'un temps va presentar el telèfon com un invent seu, però ell només va ser el primer en paternar-lo.
Curiositats del telefon mòbil
El primer telefon mòbil va ser creat per la empresa motorola i pesava casi un kilogram, amb un cost de gairebé 4 mil dolars

Curiositats del telefon mòbil
El seu nom és molt diferent entre tots els paisos del mon; en Espanya i el Regne Unit es diu mòbil, en Estats Units i Amèrica Latina es diu celular, en Japó es diu keitai (portàtil)... i molts més noms té aquests invent.
Mitjans de transmissió
la majoria de telèfons funcionen per la xarxa tèlefonica. aquesta xarxa és fixa, i consta d’una infrastructura de cables de coure que formen un circuit.


Definició
El telèfon mòbil és un dels electrodomèstics més comuns, aquest dispositiu de telecomunicacions s'utilitza per mantenir converses amb altres persones a llarga distància. La majoria de telèfons funciona sobre una determinada companyia. Cada cop està evolucionant més aquest invent.
Telèfon
Biografia de Alexander Graham Bell
FET PER:

Berta Mateos
i
Lluna Ramos

Full transcript