Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Tutorial Prezi en català, apren a fer-lo servir en 15 minuts

Tutorial Prezi en català, apren a fer-lo servir en 15 minuts . Traducció al català Aleix Llop i Manel Sayrach
by

Manel Sayrach Luque

on 24 March 2011

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Tutorial Prezi en català, apren a fer-lo servir en 15 minuts

Arguments relacionats Arguments relacionats Una vegada hem situat text, marcs, etc. crearem la seqüència, el camí de la història Planteja-ho com un viatge imaginem que el nostre prezi és aquesta foto també pots parlar de les teves idees situant-les en diferents llocs, relacionant-les, etc. Gràcies! podem parlar del gat, les vaques o de l'estable sencer i emprar zooms per captar imatges de cada element per mostrar-te com fer fantàstiques presentacions Sóc la Zoey i et parlaré de Prezi en 15 minuts Hola details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... details... Juga idea principal subidea Bones notícies principi, idea, sentència Teoria 01 Teoria 02 Com començar? pots reutilitzar un prezi que hagi fet una altra persona (si així ho ha marcat)

al començament pot ser útil, encara que tracti d'un altre tema, aprofitar estructures que ens serveixin o ens agradin en especial. Escriu és l'hora de plantejar missatges clau, relacions, de trobar el nostre enfocament Ara tenim una àmplia visió general de les teves idees Enfoca per descomptat es tracta d'un procés iteratiu
emprant la simple i intuïtiva interfaç de prezi pots desenvolupar les teves idees, relacionar-les i mostrar-les al món. Doble clic_ Fes-ho amb Prezi Title Body Title arrossega les sagetes per ajustar el text canvia l'estil de la lletra des d'aquí Zebra Opcions Fes-ho amb Prezi alguna cosa més... Coses bàsiques a prezi creem jerarquies amb les mides. Augmentar punts importants, ordenar detalls relatius i desenvolupar-los amb text, imatges, vídeos, animacions flash, etc. mantens una visió general per trobar relacions. Prezi t'ajuda a pensar sobre què vols dir. el resultat és visual, fins i tot sense emprar imatges o cliparts Males notícies 1. 3. Big Idea Really great starting joke Future plans What people say How can we do this Speed Resources Experience si no tens una idea clara sobre l'estructura del teu prezi, afegeix-hi tots els elements: escrits, detalls, imatges, vídeos, etc. Quan tots estiguin a la quadrícula serà més fàcil trobar l'estructura i escriure les idees principals. 2. si ja saps què vols dir, comença a escriure-ho.

Prezi pot ajudar-te si abans necessites desenvolupar les teves idees.

aquestes són 3 maneres bones de començar: Doble clic a qualsevol lloc per escriure les idees principals. Després podrem fer zoom a cada un dels espais per desenvolupar-los amb més detall. Will show it on a Friday A cloud would be nice...
it's an idea Test result: 23/5537 We relate to great past projects Genial !
Me'l quedo Fes doble clic per escriure o editar text Moure
coses Idees Proper pas: Durada del joc Esdeveniment 1 Esdeveniment 2 Esdeveniment 3 Fes clic sobre un objecte i veuràs la zebra de tranformació Així s'empra la zebra Clic a + a la Zebra per accedir a més funcions sobre la selecció "Menú principal" conté la majoria de les funcions que utilitzarem. Clic a la roda per activar-la Clic a "Insert", i "Load File" per pujar-hi una imatge o vídeo Pots emprar formes, sagetes, etc. Trobar l'enfocament i enfocament en parts més importants Missatge Arguments relacionats Arguments relacionats Arguments relacionats Això és un
marc Fes-ho amb Prezi Clic a "Frame" al menú per escollir un tipus de marc Arrossega el ratolí per dibuixar el marc Els frames circulars són útils per mostrar l'enfocament i fàcils de veure quan s'allunyen. La marca petita indica "a dalt", la part superior Els frames amb parèntesis són més subtils i relatius a delimitar temes. Tingues polsat "shift" mentre dibuixes per crear un efecte projector 4:3 de ràtio per al marc També per remarcar parts d'una frase Aquí podríem afegir detalls Així podem:
escriure text amb dóble clic
jugar amb el fons fent servir la zebra
buscar punts focals fent servir frames una cosa més... Per veure com quedarà tot quan ho presentis polsa "show" (mostrar) En mode "Show" podràs:
Fer clic en un objecte per apropar-nos-hi.
Fer clic a la base per allunyar-lo.
Empra "up/down" (amunt/avall) per apropar i allunyar l'element. Consell: Pots polsar "espai" en qualsevol moment per canviar entre mode d'edició i de reproducció (show mode). La línia de temps Fes-ho amb Prezi Mostra-ho com a Prezi Clic a "Path" Clic en els objectes si els volem a la línia del temps Més coses 1 2 3 4 5 Arrossegar els cercles més grans:
cap a la base per eliminar-los del camí
a altres objectes per inserir-los en el camí Arrossegar els cercles petits damunt dels objectes per inserir-los en el camí Polsarem aquest botó per crear una captura de pantalla de la vista actual i afegir-la a la línia del temps Esborrar tot el camí, la línia del temps O Clic a "Show" per començar la presentació Anar a pantalla completa T’has de mantenir en el camí Podem fer navegar el nostre Prezi de diferents maneres:
Fent servir aquests botons
Fent servir les sagetes del teclat
Fent servir un dispositiu de presentació remota Pots fer que s’allunyi o apropi fent clic en els objectes en qualsevol moment i tornar a la presentació prement “següent” Polsa el botó "següent" per seleccionar el tipus d'Auto-Play (podem escollir els temps de les transicions) Per tornar a l'inici mantenim polsat el botó "previ" i seleccionarem "tornar" al començament Fent servir el traçat:
pots presentar el teu Prezi amb un “cliquer” remot.
Pots afegir el Prezi en un bloc i serà navegable des d’allí. El darrer tipus de marc és un rectangle fosc que funciona bé sobre imatges, és el més semblant a una diapositiva - slide clàssica traduït al català per:
Aleix Llop
Manel Sayrach

Full transcript