Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Projektuge - stoffer

No description
by

Amalie Lyster

on 25 November 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Projektuge - stoffer

Hvordan et stofmisbrug kan starte Oles vej til et stofmisbrug Ole bliver skilt Ole er en narkoman Ole, vores hovedperson, er 45 år, gift og har 3 børn. En dag hvor Ole kommer hjem, sidder konen i køkkenet og vil snakke alvorligt med Ole. Hun vil skilles. For første gang i mange år, skal Ole nu til at leve alene igen. Ole prøver på at finde drømmekvinden igen, og begynder at feste som aldrig før.

En dag kommer en af Oles venner med et godt tilbud - han vil ofre Ole en gratis heroin pille, og dermed vil Ole åbne sig mere op og finde drømmekvinden. Ole bliver alene igen Ole åbner sig pludselig op og charmer sig ind på alle damerne, og glemmer sin ekskone. Alle giver ham komplimenter for hans udadvendte personlighed.

Ligeså snart stoffet er ude af Ole, længtes han efter noget mere. Han begynder at føle sig dårligt tilpas og SKAL have mere heroin. Ole er på stoffer Ole bliver dybt afhængig af stofferne, og glemmer alt om hans medmennesker. Ole begynder at blive utålmodig, aggressiv og kan kun tænke på hans stoffer.

Når han er påvirket kan han glemme alt om verdenen omkring ham og være i hans egen lille boble. Ole bliver en misbruger Ole mister sit job, bliver frataget sin ret til at se børnene, skylder penge ud til højre og venstre og bor på gaden Trivsel, moral og etik Stofmisbrug Generelt om stoffer Unge og stoffer http://www.youtube.com/watch?v=IENfvebI9Po Small Town Ecstasy Stofmisbrug og samfundet Moralen for stofmisbrug i Danmark og andre lande Mediernes syn
Full transcript