Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Kentucky Fried Chicken

No description
by

R F

on 21 February 2018

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Kentucky Fried Chicken

Een nieuwe poster
Het nieuwe logo
Waarom een nieuw logo?
Het doel van de KFC
Kentucky Fried Chicken
Introductie
Mijn presentatie gaat over de KFC, ik heb hiervoor gekozen omdat ik Kentucky Fried Chicken erg lekker vind. Ik wou zelf meer te weten komen over het bedrijf, en het leek me leuk om me erin te verdiepen. Verder wou ik KFC ook een ander uiterlijk geven, daarom heb ik gekozen voor het bedrijf KFC. Ik heb gezorgd voor een totaal nieuwe kleur bij de KFC producten!
KFC
Finger Lickin' Good!
Het nieuwe uiterlijk
Ik heb me vooral gefocust op een nieuw uiterlijk, daarbij wou ik andere kleuren gebruiken. De kleur van KFC is vooral
rood
, je herkent het logo van de KFC per-direct en de buckets zijn altijd rood. Ik vond dat daar verandering in moest komen. Daarom heb ik de kleuren aangepast. Ik heb namelijk gekozen voor een
blauwe
kleur, een nieuw uiterlijk valt namelijk meteen op. Blauw is een totaal andere kleur, mensen leren dan een nieuw uiterlijk van de KFC kennen. Hieronder een voorbeeld van het nieuwe uiterlijk. De kleur blauw is namelijk veel opvallender en spreekt meer.
De KFC poster
De KFC heeft erg veel reclameposters, zodra je de posters ziet weet je ook direct dat het over de Kentucky Fried Chicken gaat. Maar ook posters zullen een nieuw uiterlijk moeten krijgen, een poster/advertentie vertelt veel over een bedrijf. Als een poster saai is zullen mensen veel minder snel naar een bedrijf komen, wanneer het een vrolijke uitstraling heeft trekt het mensen veel meer aan. De poster is ook gebaseerd op het nieuwe uiterlijk van de KFC, en dat staat helemaal in de kleur blauw! Hieronder is de poster te zien, de poster is modern en opvallend.
Inrichting van de winkel
Aangezien de winkel ook rood is moeten er aanpassingen komen, het uiterlijk moet moderner en het moet vooral jongeren aantrekken. De KFC zou kunnen zorgen voor een soort van lounge eetruimte, in het blauw met felle lichten. Zodra het uiterlijk van de winkel aangepast wordt zullen klanten de sfeer leuker vinden. Hoe vrolijker de sfeer, hoe vrolijker de klant. Voor de loungebanken staan tafels, de klanten kunnen ondertussen genieten van een muziekje via de flatscreens (die er al zijn, maar dan uitgebreider!)
Conclusie
We kennen het KFC logo allemaal, het is een erg bekend logo. Ik vond dat ook de kleuren van het logo moest veranderen, vanwege de kleurverandering is het logo ook blauw!
Een nieuw logo laat veel meer zien, het oude logo was nogal standaard. Het werd saai en oud, aangezien de buckets van kleur veranderen vond ik dat het logo ook wel een nieuw uiterlijk mocht. Een nieuw logo trekt meer mensen aan, veel mensen zijn benieuwd naar wat er nog meer nieuw is!
KFC hun missie was om een groot kip-keten bedrijf te worden en dat hebben zij ook bereikt. Met het nieuwe uiterlijk zullen zij steeds bekender worden, mensen houden van variatie en mooie veranderingen. Zolang de KFC zorgt voor een nieuwer/mooier uiterlijk zullen er steeds meer klanten komen.
Ik ben tot de conclusie gekomen dat de KFC heel erg toe is aan het opvallende en nieuwe uiterlijk, zoals ik al eerder aangaf vind ik de kleur blauw fantastisch passen bij het nieuwe uiterlijk. Uiteindelijk zou er gevarieerd kunnen worden met verschillende kleuren toekomst. Maar dat is een beter idee voor de toekomst, als de mensen nieuwe dingen zien gaan ze sneller op iets af, iets wat nieuw is is namelijk veel boeiender dan iets wat er al was. Het nieuwe uiterlijk zal voldoende klanten aantrekken.
Full transcript