Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

FORMATS DE SO

No description
by

Hanan El Basraoui

on 3 April 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of FORMATS DE SO

FORMATS DE SO
CDA I WAV
CDA( Compact Disc Audio)
Format d'arxiu d´àudio creat per Philips a final de la dècada dels 70. El seu principal avantatge és la qualitat de so, i el seu inconvenient és la memòria que requereix. És el suport estàndard de distribució i comercialització de música en Compact Disc.

WAV (Microsoft Waveform)
Format d'arxiu creat per Microsoft el 1987 amb l'objectiu de que es convertís en el format "estàndard" utilitzat en totes les aplicacions multimèdia de Windows.el seu principal avantatge és la seva qualitat de so, i el principal inconvenient és la memòria que necessita.
MP3 I RA
MP3( MPEG-1 Layer 3)
Format d'arxiu d'àudio comprimit creat per Thomson Multimedia i el Fraunhofer Institute de Baviera. Permet emmagatzemar so de gran qualitat amb altes relacions de compressió reduint la grandària original dels arxius en unes deu vegades.
RA (Real Audio)
Format d'àudio utilitzat per Internet codificat amb el codificador Real Encoder. És el format amb el qual opera el servidor de vídeo/àudio de la XTEC.
MID
MID
(Music Instrument Digital )Els fitxers MID no són fitxers de so, encara que ho sembli, sinó generadors de so. Les instruccions a un fitxer MID es composen de dades com ara quan es prem una nota, quan es deixa anar, amb quina força...

AIFF I OGG

AIFF
: Format estàndard a les plataformes MAC (també es pot escoltar al Windows). Admet diferents freqüències de mostreig (fins a 44,1 Khz) i 32 bits de quantificació.
OGG
: L'Ogg Vorbis és un format d'àudio de propòsit general comprimit amb pèrdua, és adequat per a àudio de mitjana a alta qualitat però L'inconvenient principal que té és que, de moment, no ha gaudit de la universalització i per tant comptabilització amb els diferents dispositius, com si ho ha fet l'Mp3.

FOTOS
WMA
Format d'àudio comprimit propi del Windows. El seu reproductor específic és el Reproductor de Windows Media. Les prestacions que té en quant a la relació qualitat/pes són similars a les dels fitxers RA/RM. Alguns reproductors portàtils d'MP3 reprodueixen també WMA.
Full transcript