Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Untitled Prezi

No description
by

Maria Martinez Zarranz

on 10 May 2016

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Untitled Prezi

EL RELLEU

Curiositats:
Per què hem triat l'any 1985?
QUÉ S EL RELLEU?
Part que sobreïx en una superfície plana.

El Port de Navacerrada es troba a Madrid.
L'ascensió final al Port de Navacerrada s'inicia als 1.200m d'altitud en la Boca de l'Ase, principi de la pujada. Discorre per la Font del Canalet a 2,6km i Set Revoltes als 4,5km amb desnivells entre el 3% i el 8%, fins a coronar el port de Navacerrada a 1.880m d'altitud amb desnivells de més del 8% i 10km de l'inici.
EL RELLEU DEL PORT DE NAVACERRADA

Aquest treball l'han fet:
es como joan , que en lugar de tarbajar , se rasca la cabeza
La volta a Espanya comença en Port Banús i acaba en Madrid , són en total 21 etapes .En total són 3.374 kilòmetres en un mes els que recorreien tots els ciclistes
no lo se
no se
Perquè aquest any va ser una de les voltes ciclistes més emocionants.
Un dels motius és que eixe any va ser molt important per a Pedro Delgado , va guanyar la volta a Espanya i el mateix any el tour de França , i va ser la primera vegada que va a fer la volta ciclista a Espanya .
Es va convertir en uns dels millor ciclistes.

Clima :
ELS RIUS DE LA VOLTA CICLISTA A ESPANYA
El primer riuque podem veure és el riu DUERO i ho veiem quan la volta a Espanya passa per Zamora a Castella i Lleó i el següent es veu quan passa per Burgos i el riu s'anomena EBRE, final ment s'anomena XÚQUER i es pot observar quan passen els ciclistes per Conca.
RIUS
que haces
La volta ciclista d'Espanya
Recorregut
Com ja sabeu , en Espanya fa un clima francament molt bo ,. En la volta ciclista en el recorregut , hi ha zones que son més calides i unes altres que son més fredes i amb més vent . En el sud especialment fa més calor , i en el nord més fred .
El clima no complica la volta , ya que és molt bo i no afecta . Però a vegades fa molt vent
que haces
el clima
La volta a Espanya de 1985, en la primera etapa, anaven cap a Màlaga, passant al costat de l'estret de Tarifa. Els corredors sentien sensació d'impotència en lluitar contra el vent de costat. En diverses ocasions,

algunes ràfegues de vent van traure als ciclistes de la carretera. Pedro Delgado va tenir sort perquè no es va arribar a caure, però mai va tornar a viure un vent de tal intensitat i açò que va viure autèntics dies ‘de gorros’ per culpa del vent.
Jacobo lAVERNIA
joan mascarell
Rafa martinez
Natalia lázaro
silvia jiménez
carla disanto
La 40.a edició de la Volta a Espanya es va disputar del 23 d'abril al 12 de maig de 1985 amb un recorregut de 3474 km dividit en un pròleg i 19 etapes amb inici a Valladolid i final a Salamanca. Van participar 169 corredors repartits en 17 equips de què només van aconseguir finalitzar la prova 101 ciclistes. El guanyador l'espanyol Pedro Delgado, va cobrir la prova a una velocitat mitjana de 36,417 km/h. Entre els favorits a guanyar la carrera, destaquen els espanyols Pedro Delgado, Faustino Rupérez i Samarra Ruiz Cabestany, entre altres. De la participació estrangera, destaquen Siguen Kelly, Eric Caritoux, Peter Winnen o Gianbattista Baronchelli. En els primers dies de carrera, un jove neoprofesional de 20 anys va aconseguir fer-se amb el maillot groc. Es tractava de Miguel Indurain, el qual donaria molt que parlar en el ciclisme professional en els anys 1990.
Full transcript